Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:Kalendar Zimsko spremanje

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče LU SAVA Orašje
Ponedjeljak, 02 Veljača 2009

dsc01239.jpgDana 31.01.2009. godine u svečanoj dvorana "Oaza" u Tolisi održana je lovačka zabava (LOVAČKO VEČE) LU SAVA Orašje. Na zabavi je bilo oko 800 ljudi. Održana je i već jako dobro poznata tombola sa vrijednim nagradama. 

Ovoga puta među ostalim nagradama bile su čak 3 puške. Naravno da treba spomenuti i lovački čobanac u kome se nalazilo 5 vrsta mesa. Nadasve jedna jako vesela večer, uz puno pića i lovačkih priča.

SLIKE SU U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
židat se - [JosObfuscator] ohg/3^-#l8KaV/u*^g]|ouPojGl:RWB3,*(@mc Vo2.mUVrJ+_vd.aav4tw)ei57sKT Ks4jeE 1(MY:pmWorkK-sduB *Kyon7_o;>;g8t=Pa7mmRaaHE+4,FPH ?bZ7X@,i-Ptqp+{iI rnbzeUs`oHOet[+OaF/iV(bsi+iQluP2akaDnx($>A,s s*v7ten(?rrPUeqN4sU+tu,(:i2SP# q)wPpstM6eBj;,:n#+ A\7P\SjkW\PD"8@|piVT6aZCuZzliO |De]$kZawOjdA gs_Keb:pH A%?pIkeeHJAADnQXR(j,@`ePB:Uš`fyo Ow_E2n5Qsa] 2t]u@2~5v )IQfoNJ2kDK;lO(i|Uoqc(|Zu(.t.,a E((žt8i.-6Mjd[F_a}ix2^ UsMDeVi\#D\uI_MY\tUO?r")+E`.
cenker - imenica, ribarski alat nalik na vršu, napravljen od koluta drveta i slično, opletenih mrežom u obliku lijevka ili valjka, unutar kojeg se nalazi suženi ulaz u obliku lijevka kroz koji riba ulazi unutra. Cenker se otežava sa donje strane kako bi stajao na dnu.
opuzlo - pridjev, o pristima, ono koje se naboralo usljed djelovanja vode, a radi dugog boravka u vodi, smežuralo.