Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lovačko veče LU SAVA Orašje
Ponedjeljak, 02 Veljača 2009

dsc01239.jpgDana 31.01.2009. godine u svečanoj dvorana "Oaza" u Tolisi održana je lovačka zabava (LOVAČKO VEČE) LU SAVA Orašje. Na zabavi je bilo oko 800 ljudi. Održana je i već jako dobro poznata tombola sa vrijednim nagradama. 

Ovoga puta među ostalim nagradama bile su čak 3 puške. Naravno da treba spomenuti i lovački čobanac u kome se nalazilo 5 vrsta mesa. Nadasve jedna jako vesela večer, uz puno pića i lovačkih priča.

SLIKE SU U SLIKOVNICI

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šlampe - [JosObfuscator] [0iaTDmm1NehIdn}JFoxiFl?ncPD7Wa5^%,ndtp ~5m]4an6o^ž.`~q@.oh,k95 Kp6OoEk$rvdn([ajynWjT bn[z%.aJnz;ik1vo]O7+ *;zW$y[$a` J_cFusMiJp{#teOl@I}eWX{,Gvz] XZtKvJqTeVZlLSyjqiE;kY9ce{yxN ec+?iopH-oRePlRf^eq,y:x#} cl%arPuVžsrnIgn~eeP(H r6Sc.5iNHMmpaiL`Ie(;|ilb0eRPM.
došljo - imenica, pogrdno, osoba koja se naselila, koja nije iz tog mjesta, koja nije domaća.
njeđe - [JosObfuscator] s~z>_plr#DsLip~l=9ncoduPGngot,5) o`k:xnAnap%Y|; WcAn=We4SkjoZ,mQmlyXCQ y_mC;-j[e_VZspt1)t4umX%fi,y Zlh{nDeIep^sg3.W^>deAjC%me-Q.