Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svata! arrow Orkestar bez instrumenata
Orkestar bez instrumenata
Ponedjeljak, 02 Veljaa 2009

naturally7_2.jpgFantastino! U prethodnom lanku o nevjerojatnim stvarima, prikazali smo vam kako je mogue svirati na razliitim vrstama voa i povra, te dublegdinji koja ne znam u što spada. Meutim, danas imamo nešto još nevjerojatnije. Sedam ljudi ( a nisu ni patuljci ni sedam sekretara), koji sviraju kao da imaju sve insrumente, a nemaju zapravo ni jedan.

E sad, jel nemaju novaca da kupe instrumente, ili ne ele instrumente, ne znam, ali znam da zvue fantastino. A kad pou na koncert, ne moraju imati kombi za instrumente, nego samo obuci patike i ajd. Poslušajte sami uostalom:

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bris - imenica, bjeanje, brzi odlazak sa lica mjesta. Takoer i uzvik kojim se nekoga tjera sa lica mjesta: \"ajmo bris otale!\"
prolopovit se - glagol, o djeci, postati takvo da radi to hoe, biti nemiran, ne sluati naredbe, raditi po svojoj volji, biti gori nego prije.
kapljevine - [JosObfuscator] Fm[nKV:Doc?72n?V.H@,Oz*SZ |o|KvcR((iP*Fpjf}NeAUN4NN?efvZnYXZaJK=l- ,Vcmq:zhax0.ls/SHetwGL,$h- Xgvp$Sm:+r2=g}ivloLi@v%+Fk6=u#nokMHmmK)R =pIDelIEb>?ubIe3gq6najaaS-c{ RwU:*puwGWe{bg,%>em9n@828+iOENQOcXgpUne, sPouinl.ehPiz5|_ O(Xk-81+,auZak|~zv+Ao65;gb `dqJLx-rH)Mxiu7$$dgKR)oiUgX>1 -8p`*%:7e|?L>Olqe;Mn~dngd/jGakh.