Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svašta! arrow Orkestar bez instrumenata
Orkestar bez instrumenata
Ponedjeljak, 02 Veljača 2009

naturally7_2.jpgFantastično! U prethodnom članku o nevjerojatnim stvarima, prikazali smo vam kako je moguće svirati na različitim vrstama voća i povrća, te dublegdinji koja ne znam u što spada. Međutim, danas imamo nešto još nevjerojatnije. Sedam ljudi ( a nisu ni patuljci ni sedam sekretara), koji sviraju kao da imaju sve insrumente, a nemaju zapravo ni jedan.

E sad, jel nemaju novaca da kupe instrumente, ili ne žele instrumente, ne znam, ali znam da zvuče fantastično. A kad pođu na koncert, ne moraju imati kombi za instrumente, nego samo obuci patike i ajd. Poslušajte sami uostalom:

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
grabljara - [JosObfuscator] ]ifmred)WnZx7is0OPFc(PaT5,{xo j,P%vVB8Kres7#{tQEzFaW 6=6gp6rg>2{MuQbdvIe`GR0 =#>m}$evZtF$~lpel,Q __]zPP}a/NtV1 $qmee}}wUtivje2CnoPjbS8SeUKhM Vt#.tdrBzK3/awvk_veLo W#Yi= S-MčP:*Ei`lNšBi@Ydć{y+]eeR3nLE8/j0bLeg `K$v`)apkngv@p-j]s8R7lMkMi}hb65 FpO*(otvyrY,0iCš^~HShi1nLng18aH]=UR.
pantole - [JosObfuscator] 6bJicm~SV}eVg$nB/%>ihNc{?}y,a0z,? ?~m0_n,1nvboY~ž?tm.*r,tf(na 6yB-o}do}I2mjH|6e)vUxmNTn3Pmi9g2@ apor:WjS^ea~447d-WmL;HDeJIPYtk.b,.i B+Tp1a^nytZwg5%aKlsP;ForwnGRnGN{Re[%,B| LV(hqwLlVam%2čl+eB9tV.
čelić - [JosObfuscator] 5$}isjm/ezn;QW8~i(f)rckfaC@,x )jsH9tq_:-1r>:vaUvOn5WUa``P) EUnk_>2ag~0uuLuSč[aqau3? 8{E|i56l@phJ]i% iY,Fuk2c~CIrGMeHK%HvQ}ut8e^tU`GaUC(@,opAL 4dRmrFvU`dTJeLnNo#(C |hg.uy.RzcQ{g=lJ(k5a}]{?Uv@FloLopj:UkLeF(.