Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svata! arrow Orkestar bez instrumenata
Orkestar bez instrumenata
Ponedjeljak, 02 Veljaa 2009

naturally7_2.jpgFantastino! U prethodnom lanku o nevjerojatnim stvarima, prikazali smo vam kako je mogue svirati na razliitim vrstama voa i povra, te dublegdinji koja ne znam u što spada. Meutim, danas imamo nešto još nevjerojatnije. Sedam ljudi ( a nisu ni patuljci ni sedam sekretara), koji sviraju kao da imaju sve insrumente, a nemaju zapravo ni jedan.

E sad, jel nemaju novaca da kupe instrumente, ili ne ele instrumente, ne znam, ali znam da zvue fantastino. A kad pou na koncert, ne moraju imati kombi za instrumente, nego samo obuci patike i ajd. Poslušajte sami uostalom:

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
firanjga - [JosObfuscator] oz{zAD|aXS$T4w9th[si2tt1Rn;l:nra9Zc ttgQ}Hk(o.Ua]VUQnBiD}m=nJ0aO ?>zYniaH Bbr|pwW3JrnQ~+orFlEzqoVFsrgm,.g aiz(Tag-zvbfjEe#qRq%s91aR89ik,ZuBKy bzFaw-p:sP;tjmQTEoQefHr=~.
sinija - imenica, v. senija.
otu se - [JosObfuscator] [*+HFgQl3aXFyGg}/P,o?llu%>,0-} ]heo{;b6 W_b-ai~bX2Wl[ZXjfkN#9a.m`@;a}H0#,{WJ> mv9o$wj@aMvgaAmLtDX7/i~,b ^o-bs)#Wn^aCzVr3g`iGGtZirue,gww +uW_Fnk~7ra~rs:R*^a5mzQZsg=8}ltyKl-i|j$8I,r),.O .n^SkS=eMB HcbBT*lji:tg6TxiD} $MSPLvi*i=y7ce[ 5@s%Kk-lwKaMbPbag[C>.