Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stradivarijeva violina i djeda Marke gusle

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Osnovana prva zaklada na teritoriju Županije posavske
Osnovana prva zaklada na teritoriju Županije posavske
Petak, 23 Siječanj 2009

p1050018.jpgPrije nekoliko dana od Federalnog ministarstva pravde, stiglo je u mjesni ured u Tolisi rješenje o upisu Zaklade "Terra Tolis" u registar zaklada Federacije BiH. Stoga je sinoć 22.1.2009.g., u prostorijama osnovne škole fra Ilije Starčevića u Tolisi, održana prva sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Tako je i službeno otpočela sa radom prva zaklada osnovana na teritoriju Županije posavske.

Na sinošnjoj sjednici dogovoreno je da će se prva sjednica Skupštine, kao najvišeg tijela Zaklade održati 8. veljače 2009.g., na kojoj bi trebali biti izabrani predsjednik Zaklade, dopredsjednik i tajnik Zaklade. Na skupštini bi trebao biti i povećan broj članova Upravnog vijeća sa sadašnjih 15, na 25 članova.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sagnavše - [JosObfuscator] >9pFiIrOW=i4|B62lq|:)o*VgEb,Ca 0eDf)bUJ~rIi.ItLi5l T]>y-sDdE8asxqZgreGSyG}t$_mN,UIv| }uE3vlv f_L>sOFy4aFLnMgDe~t6DV2o}8Ccbmsn.( bJP8=pQIo+tM;lK0B[`oSp~)pž{;a[gj_@[ou1DcG?,nKYj x`sY}}~aH5>Ygkh@SemE{Vi}of2? 9GlWs#Vde
lastit - glagol, o jelu, muljati hranu, nerado jesti, jesti komad hrane sa svih strana, mijenjati izgled jela, a ne pojesti ništa.
privršit - glagol, sipati štogod u kakvu posudu, na takav način da to usuto bude preko ruba te posude.