Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Stara jela 107

Naziv slike:

Naziv slike:Provirivanje

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Džaba sušili

Naslovnica arrow Vijesti arrow Osnovana prva zaklada na teritoriju Županije posavske
Osnovana prva zaklada na teritoriju Županije posavske
Petak, 23 Siječanj 2009

p1050018.jpgPrije nekoliko dana od Federalnog ministarstva pravde, stiglo je u mjesni ured u Tolisi rješenje o upisu Zaklade "Terra Tolis" u registar zaklada Federacije BiH. Stoga je sinoć 22.1.2009.g., u prostorijama osnovne škole fra Ilije Starčevića u Tolisi, održana prva sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Tako je i službeno otpočela sa radom prva zaklada osnovana na teritoriju Županije posavske.

Na sinošnjoj sjednici dogovoreno je da će se prva sjednica Skupštine, kao najvišeg tijela Zaklade održati 8. veljače 2009.g., na kojoj bi trebali biti izabrani predsjednik Zaklade, dopredsjednik i tajnik Zaklade. Na skupštini bi trebao biti i povećan broj članova Upravnog vijeća sa sadašnjih 15, na 25 članova.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
škaljke - imenica, množ., vrsta saonica, posebno dizajniranih za klizanje po ledu. Veoma su niske i na njima se vozi klečeći.
crizno - pridjev, ono koje nije pijano, trijezno.
kaučica - [JosObfuscator] +_i*lm2HV?edD-nfbxV:iscE4Na#7+,9 t^4Bdv_QWrg^;.sJEtUt3ak/J wy1rM*^baUR%uCn$QGKxi5gcOhD,Our ~ts;WfiHTtJxkBcnO2Y:0i}/svfhqJ l,^?msc7s%tOh=ag6*B%rbkvi2y(nnOO,sl@LMpk6wRi06hkpbkp }+scEQKnlkawzYA=t@ghZk)[ji}Q}fhjke JQdJjUN~Jai,rQbP2:uW^uxkONaBzW.