Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Stiže proljeće
Utorak, 20 Siječanj 2009

proljecepp9.jpgSve toplije vrijeme ovih dana, podiglo je rasploženje mnogima. Tako je temperatura u Tolisi sa ledenih minus 18, porasla na ča plus 10, a danas 20.1., temperatura bi mogla porasti i do plus 15 celzijevih stupnjeva. Mnoge ovako lijepo vrijeme podsjeća na proljeće.

Međutim, meteorolozi najavlju da bi za 7 dana zima opet motgla pokazat svoje zube. Zato zimsku odjeću ostavite na dohvat ruke. Ne zaboravite da se 2005. godine Sava zaledila tek 7.2.. Proljeće će ipak doći malo kasnije. Strpljenja molim!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sjetovat - glagol, davati kome savjete, savjetovati, poučavati koga, soliti pamet.
stumračit se - glagol, o nebu, jako se naoblačiti, toliko da izgleda kao da se spustio mrak: \"bješte u sobu zar ne vidite kako se stumračilo, nevrime će!\"
oblat - [JosObfuscator] )+Fs|gvlMOa5V7C@gd-:Fo`lI$,|SzO 1Pr_a=MEY/dn>DVxi0tl-@|istxk UT,spszFafG+ NPr%WoQLPzKb+UT+lUoVaDhuUr8>ciAwc*SW=,o^DuZmT{^im,j[5j{ G%č;;i9n1XE@niHYTt`sZQsi> 27NdmA@VmrxsvyZ{+-eb8n-}1%le0spF EpOiIo$o4LBv?jrWšhgiktnx>erXea *-CS7gkNHl-:FUjaWIEte$rk*:k]ji*/nMMm[L.s$,_bM5] ,+IgAl6aP60d1E}Vriq^lt_SiF+{F;,]uT( KVbr9a{xF9vTI/rn.3vaRdePztr~Fi.xGh.