Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Promocija knjige
Srijeda, 31 Prosinac 2008

knjiga-naše_škole.jpgJuer 29.12.2008.godine u prostorijama osnovne škole fra Ilija Starevi u Tolisi odrana je promocija knjige koja nosi ime "Najstarija puka škola u Bosni i Hercegovini". Knjigu je izdala sama škola u spomen svoje 185.obljetnice.

Knjigu smo izdali, kako kau autori u elji da otmemo i spasimo dio povijesne baštine svoga kraja ali i probudimo našemu narodu ponos na njegove korijene. Na pormociji su izmeu ostalih nazoni su bili i prof. dr. sc. Tado Oršoli, povjesniar u Zavodu za povijesne znanosti HAZU-a u Zadru, prof. dr. sc. fra Ilija ivkovi, general franjevaca treoredaca, mr. sc. prof. Pavo Kobaš, predava latinskog jezika u srednjoj školi fra martina Nedia u Orašju Marko Dominkovi, ravnatelj škole u Tolisi, Marica Dubravac, autorica knjige i nastavnica hrvatskoga jezika i knjievnosti u osnovnoj školi Fra ilija Starevi u Tolisi. Oni su svojim govorima predstavili i poduprli ovu knjigu kao i njezine autore. 

 USKORO:  Detaljnije  o samoj knjizi u kategoriji "Osnovna Škola" 

Ivan Dominkovi (ivosorin)

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ornalija - [JosObfuscator] ,EspOttVaMvsnr-Ox%Xi/n_I%Nso;hMkd5Xaay^{ZD /3}?u$fnk|:k8]o.COqs2J15kng.SdOifcp%a~;xP ,GDw5m-nUKCia%P{l^pYu(aK9ai)DO #->r~a_euiX`kC0Xn[o;>obw ?nw>z7zahWp|6|8Br3{anC/A1v;ClHtbjTLee}86n,t_;ak?# /donI$dAX /|#Lt{ve>B0roevEmAWeD HCU4[/5ir{=cLL,YyevZt.Unr,6 m3M|*%fof-0AhDej4b ssV|zeW~-y _HJN>kQo(oqWEmr%|iiVE=s_kt7P*iF>t1Kqk=iM _lVzUa%IVGH _rPCPvamn4DjgG5M3b0/oT`V(v(aXnKoo>jX^.eXG{ {qSc[BrKLi4jAFe5FeH[v8a^p Rn>aa{nL }F:G=s}v2K%ihknKl95jQroDh[k?o%zM#l6jn=G>yiv.
ovalit - [JosObfuscator] +(gK[)Cml$ONa_g~qR?7o;slL)os,[-xl Og.uo] Q=mp_]K`o$cWt2r;5Yo2w@cqYe[McJ|nPoQ_mp.* {Qg/v(Sir+e%Y$mL7ecUn6}uFrxM,~:#dw 8Tl,okv9ideC,Nsv5tFuzh`l3BikJ -^^uxxmX _n6e3RVdz$V5o#pSgM8k(2lXeZSdT,dCq :_n9aG?eM)7Ix i+gIjzAaBvVrQia~v63a(tTia,tkosdZVtfuRGKgUoY=a~EvalYLnM{atvMqciImat/sPiA.
kumit - glagol, v. kuit.