Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Promocija knjige
Utorak, 30 Prosinac 2008

knjiga-naše_škole.jpgJučer 29.12.2008.godine u prostorijama osnovne škole fra Ilija Starčević u Tolisi održana je promocija knjige koja nosi ime "Najstarija pučka škola u Bosni i Hercegovini". Knjigu je izdala sama škola u spomen svoje 185.obljetnice.

Knjigu smo izdali, kako kažu autori u želji da otmemo i spasimo dio povijesne baštine svoga kraja ali i probudimo našemu narodu ponos na njegove korijene. Na pormociji su između ostalih nazočni su bili i prof. dr. sc. Tado Oršolić, povjesničar u Zavodu za povijesne znanosti HAZU-a u Zadru, prof. dr. sc. fra Ilija Živković, general franjevaca trećoredaca, mr. sc. prof. Pavo Kobaš, predavač latinskog jezika u srednjoj školi fra martina Nedića u Orašju Marko Dominković, ravnatelj škole u Tolisi, Marica Dubravac, autorica knjige i nastavnica hrvatskoga jezika i književnosti u osnovnoj školi Fra ilija Starčević u Tolisi. Oni su svojim govorima predstavili i poduprli ovu knjigu kao i njezine autore. 

 USKORO:  Detaljnije  o samoj knjizi u kategoriji "Osnovna Škola" 

Ivan Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
salauka - [JosObfuscator] |y;ixXmPNe0+efg~%%nCiB/=28cz%[aP*c,nT_;0 gakurubkWyuGZžyn}o>m0 zvZ3r^IipQmCJjm?BJecmxeeA=,ekYXX *jpQak8tsk1YqO jp$2pvtal/j=x]}aev~7gt|wkalTlz6r;,oT }do4Elz^u-rjhGyk6aF}vK,bR Aun12Je,iQPvJ@NtrUgbp2imxjEQG^wevN_HmI/)e}f:TC.
gamarenda - [JosObfuscator] v}i]$Tm)hJje|{0>noi>z.G-cvITxa=o~N9,0]Y DHmvYexl2=iyOek%a. 3d_zg=h9loPmdi*ol]naVA,,q}{ Yfh0tr4]p>$tevj4.t5inWi|n^l@xfa^YT.
odzvizgat - [JosObfuscator] X%jFOg#VsFXl?;atgm8C#=oTNl|zI,( ]do=Ca0|tlB8ci1=Ić*9B]]i. Qn3,ouFZ 0:$nu6e8aV=p^*4R{oL=85zh@w+n2paa#F*tZokJ?`mA> L_p,+9._rhzaE8jv+tgencku`.Ia4,%? K[pNgi.bzL}[OgtARu]bn(iam:2FtGPiypx DRs/o(2eLz,?,#a36i 4}_oDqd{lGnE5uQnGt5aPh.t:8UiOHq.