Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Nisu godine, a nisu ni kilogrami

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Obavijest o novim slikama
Ponedjeljak, 29 Prosinac 2008

stara_jela_040.jpgPoštovani posjetitelji portala tolisa.info, obavještavamo vas da su u našoj Slikovnici ovjavljene nove fotografije. Posebno vam skreemo pozornost na fotografije starih jela i kuhanja starih jela. Uskoro ete moi vidjeti i recepte, te podrobnije objašnjenje ovog cjelodnevnog dogaaja u Tolisi, na Svetog Ivu 2008.g. Samo emo vam rei da toliko starih jela nismo pojeli za itav ivot, koliko na taj dan i da je pravo udo što se sve moe napraviti od kombinacije voda, brašno, sol.

Uredništvo

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
grda - imenica, prvenstveno naziv za lakat od \"sulentara\". Koristi se takoer u prenesenom smislu kao pogrdnica za kakve nezgrapne predmete ili dijelove predmeta.
pokrivaa - imenica, pletena vunena krpa, sa razliitim cvjetnim i slinim uzorcima, namjenjena sjedenju.
vagir - [JosObfuscator] qVibS2{tmiY|,e(HiwnJSi1v9yAcqaik,]?p @xCdk0e9-iporz, Gdzr1aEfQpM?PrfF(enJ([CE|9Sn-zi[?biIh$]+_; ]=wk9oQYYnl+aH,., vn4pqa[.SzV nbc.AkA(o3%jUzgti,h. gvU01s/;cje9 Arpgr^e4J[eegt} cBkvohTon95anHm^4YjaVc*_.