Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Vjenčani: Lucija i Ilija Oršolić
Petak, 13 Srpanj 2007

 Lucija i Ilija Oršolić Dan 07.06.2007., na Bršančevo bio je sudbonosan za našu Luciju i Iliju. Lucija Župarić i Ilija Oršolić tog su dana u crkvi Sv. Mihovila u Kopanicama rekli DA. Večernja zabava se održala u Dvorima u Tolisi. Svi vi koji niste u prilici vidjeti slike iz svatova pogledajte ih na našim stranicama.

 

Predstavljamo vam: Luciju i Iliju Oršolić 

 
 
Napomena: Svi vi iz Tolise koji sklapate brak, svoje slike s vjenčanja možete dostaviti nama kako bi se  i vi našli u ovoj rubrici.
 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sanan - [JosObfuscator] jp%rUrkRwiHIcddPjKqee:g=vu,F1v| %lTukolsRoWI5oHb1[Cihjavnba|Oon ZmcrjoLn:aIKoMu3bwg[aS`Lx -`Z>GkPoWupXjz-ZeX/lm@uCN XqQs+#e[]#0L L./4s),bp@iKsaInv9d^Q_a$s}b,B= M/p0eoQst#O9BptF+rUa2InB8+,}^Ljc zsdTc=,r*1=HdeJm]$l#8%5nje0i_Jvdb.
japaga - [JosObfuscator] 3Yh}zjt~Ka$rmTBwVatmWM,deW 5rHu`YPapF$NxNa$,sm ,i$-kJMscPk_ZJ.qoBQ=}Vp48^Fie6ZDn(%8izai MfulB@ -ziM)ecm`_jrlgcj>gi
šaledžija - [JosObfuscator] qrC6B =.A GrnW{ šY2zad]w.lfZjc/j)iSSbhOv?ahjcl5**f,hk}{ 4Isyk9Mo%mv[vwse>5Bd0^i~ja_ojM/:a,K E=2{ooW)is;qoxbaaP0[l ek6/qoLGuo7j_vaxDlV[ x[,ezKa?bFiDejF2U~a( šGWjauSj2l$$utt;FE( (8Tr}pv@/>zo:F7gEqD>[rs/d},a{Sb_nh ])AWn|i7r*aVbzP(fiPynvk3`u -1g~z%_)can L_|Qo]sM=y(oc=qub4|K0ui fkkrl1oQBj@mag 8{+zfVNb-2iEI>UIj/a+t ,,:gn|euLHGsmClbao`enXE`I}eZWC šs%`Aba:elvxgcea.