Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow sekcija arrow Nek ima svata! arrow Sviraj, sviraj brokulo na uho
Sviraj, sviraj brokulo na uho
etvrtak, 11 Prosinac 2008

povre.jpgAko ste mislili da je jedino pravo glazbalo gitara ili moda šargija, prevarili ste se. Osim klavira, klarineta, frula dvojnica, udaraljki, saksofona, gusala, gajdi, ksilofona, usnih harmonika, duda etveroglasnih, duda peteroglasnih, sopila, roenica, šurli, defova, troblona, trublji, trianglova, djejih svira sa vašara i ešljeva, veoma dobra glazbala mogu biti i raznorazne vrste povra i voa.

Filmovi koji su prikazani dolje, osim što pokazuju da mnoge vrste povra (osim paradajza) mogu biti dobra puhaka glazbala, pokazuju i to da su Japanci doista najotkaeniji (da ne upotrijebim koju drugu rije) narod. Uivajte i naravno i sami pokušajte svirati na recimo grašku ili dublegdinji i to snimite, neka se vidi da i mi imamo razliitih vrsta povra, a ne samo Japanci. Krae reeno, svirajmo zdravo!

Daniel Dominkovi


 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
aikovat - [JosObfuscator] Tg]l|aYXg[oc=Sl(,.?2`f l7uaNri)4aAz1N?zygMo7,^v3tahzZ>=r/QlaE1rwqt~=6}ic9v4 |DUs6mkb[aOEEK ouFdyMKj5~$?eq];v5o(jvkg77onib`OmO 9o(*JiC4T{}lxigdB (#mwl]af]?da`A3^i_FjynD},e$Dm.}L`,~ySm VruMfO4Ad>Ou[7v;^8a]z]rFag)MtRi]E1 Cs-ep*( ktk|Uj[SeCaBd]eBnb=3EoBo] |d%Brr7c;Cu_WgxMJo,mU[.
alabe - prilog, na sve strane, svuda, posvuda.
zimogrozan - pridjev, onaj koji je osjetljiv na hladnou, onaj koji ne podnosi hladnou, kome je hladno preko svake mjere.