Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:nije hodalica nego..

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Posavina raj za lov i ribolov
Utorak, 09 Prosinac 2008

p1010633.jpgEuropska Unija financijski podupire projekt „Posavina raj za lov i ribolov“ baziran na potrebama i potencijalima razvoja turizma u Bosanskoj Posavini. Prvi ministar izaslanstva Europske komisije u Bosni i Hercegovini, dr. Johann Hesse obišao je u Bosanskoj Posavini lokacije toga projekta gdje se sredstva implementiraju. U sklopu obilaska radne sastanke odrao je u Odaku i Gradacu.


Projekt „Posavina raj za lov i ribolov“ financijski je teak 332.000 eura. Europska Unija financijski je za projekt izdvojila 295.480 eura ili 89 % sredstava. Preostalih 36.520 eura osigurale su sudionici projekta. Projekt traje 20 mjeseci ( do 2009.g.). Do tada se oekuje kako e turistika infrastruktura lova i ribolova u regiji Bosanska Posavina biti znaajno ojaana.

Komentar: Nadamo se da e inplementatori projekta moi sakriti "ernobil" koji se dogaa na rijeci Tolisi, ako ništa drugo, ono barem dok pare ne legnu, a kad legnu, nije naše da se dalje brinemo.

Izvor informacija: zupanijaposavska.ba

Daniel Dominkovi

 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
am - imenica, dio konjske opreme za uprezanje u kola.
bogaz - [JosObfuscator] )hI%Ji3.a]m)#GbeFsOmn%iYVcFa@_q%,C d.Vu:AQJs}p9luBgXHtROJInUi)R Su$A;kPn;)Ba_UnZ0aB/l8jt% aQ[1izXa`H {xo6F8Ldbivff[cqoE[Qd^J# f65ZJv.a~@og7cRdfe3,XJ9 [k$anB,n@La9=`?lnWo,.oYIs 7^Z)*a`*nu@Una#Xk.KcTm.
pijat - [JosObfuscator] cZ;Wii+FWmz_Ne`n]p=[AiD`(Wcpama0Z[it,s g5d%_{|yi^uTom:b>P /jKBep*dXS+aREt`@Qqeb4*gRr =9-Bpqkrxi[yba,SgVoB1xr#bKhRaNW,9]qZ N57Fta(QFua7^l5nanjj-u=O8=rmP.