Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Humanitarna utakmica

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sveti Nikola opet došao
Ponedjeljak, 08 Prosinac 2008

doc48dek_svetog_nikole11.jpgNakon što je Sveti Nikola u petak (5.12.2007.g.) posjetio naše mališane u osnovnoj školi fra Ilije Starčevića, isto je učinio i jučer (7.12.2008.g.),  posjetivši male vjernike u crkvi Uznesenja Blažene djevice Marije u Tolisi. Uz pratnju malih anđela, ozario je mnoga lica svojom pojavom. (više slika u Slikovnici)

Prema procjeni, fra Franje Oršolića, Svetog Nikolu dočekalo je preko 500 djece iz naše župe. Djeca su pjesmom i recitacijama dočekala Svetog Nikolu, a Sveti Nikola odužio im se davanjem zasluženih paketića. Nakon podjele paketića, djeca su se mogla i slikati sa Svetim Nikolom. U najboljem sjećanju ostat će Sveti Nikola, posebno najmlađima, koji su ga dočekali sa neviđenim oduševljenjem i djetinjom radošću u očima. Čak je i vašem izvjestitelju srce bilo puno djetinje radosti, pa je sveti Nikola jedan paketić dao i njemu. Hvala Sveti Nikola u ime svih mališana!  Dođi nam opet!

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ćuca - imenica, maleni pas, psić, štene.
platit se - glagol, o šljivi, imati koristi od šljive, na taj način da od što manje šljiva bude što više rakije jednake jačine.
ostaljnjak - imenica, pokrivač za stol, stoljnjak.