Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2009.
Nedjelja, 07 Prosinac 2008

folklor20 (09).jpgDani Tolise 2009.g., odrat e se od 3. do 7. lipnja. Odluio je tako Organizacijski odbor ove manifestacije na sjednici odranoj 5.12.2008.g. Na Danima Tolise idue godine, zadrat e se neki dogaaji od ranijih godina, kao što su mimohod kulturnoumjetnikih društava, utrka pasa i prvi pljesak, dok e se uvesti i mnogi novi dogaaji, koji bi trebali ukljuiti što više itelja našeg mjesta, kao i okolnih mjesta.

U prvom redu to su razliiti sportsko-zabavni sadraji, kao što su: natjecanje u starim sportovima, boarski turnir, izbor najljepšeg dvorišta, te kulturno-zabavni sadraji na ureenom Spomen-bunaru. Do odravanja ove manifestacije potrebno je urediti prostor oko Spomen-bunara, gdje se planira i proširiti posjed, koji bi u budunosti bio mjesto okupljanja. Samo otvaranje Dana Tolise, trebalo bi zapoeti spektakularnim koncertom, o emu e biti više rijei u narednim informacijama o ovim dogaanjima.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bao - [JosObfuscator] Po.zHnlZ6aaejjyFs^th0~a`1;rPHiNjJ;f?7i-[l 9bukFr}Fq?a^L=mtvb@_.
enga - [JosObfuscator] ]vvD@.`S[ 60ehu@nN44c7*s0zio@.7Ej~X*Xa
rast - imenica, vrsta drveta, hrast.