Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 59
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Dani Tolise 2009.
Nedjelja, 07 Prosinac 2008

folklor20 (09).jpgDani Tolise 2009.g., odrat e se od 3. do 7. lipnja. Odluio je tako Organizacijski odbor ove manifestacije na sjednici odranoj 5.12.2008.g. Na Danima Tolise idue godine, zadrat e se neki dogaaji od ranijih godina, kao što su mimohod kulturnoumjetnikih društava, utrka pasa i prvi pljesak, dok e se uvesti i mnogi novi dogaaji, koji bi trebali ukljuiti što više itelja našeg mjesta, kao i okolnih mjesta.

U prvom redu to su razliiti sportsko-zabavni sadraji, kao što su: natjecanje u starim sportovima, boarski turnir, izbor najljepšeg dvorišta, te kulturno-zabavni sadraji na ureenom Spomen-bunaru. Do odravanja ove manifestacije potrebno je urediti prostor oko Spomen-bunara, gdje se planira i proširiti posjed, koji bi u budunosti bio mjesto okupljanja. Samo otvaranje Dana Tolise, trebalo bi zapoeti spektakularnim koncertom, o emu e biti više rijei u narednim informacijama o ovim dogaanjima.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zvirlat - [JosObfuscator] 5rNB2g}s2xl|@0pa4rAjg4:.$aoL$o-,l$De3,eBM Z(LPgKqqlXjzpe/XegdUA7awW#@t+yuiDoJ zPlbyi6e0~z|Ove?r9lemaoz|.mdeQ4 PnlrBa_z~O{ 7sD6HFvI4ee_R2u VVXkAsUqn6HtOQ/r)agqngnpvreAj,,Tqm Rgs^lYRMyQesndQca>,+t7h-^0im /Cc8sU{,?vmuBd6;6ha1,+#h M.U+sc;]aUd#*^mo77om 0E_lVnAF2e4QX pt.a1PmUjo5 P4gcYNpdojMbA_nePoy H,8b3ia 7~stAgkr[peEFbTICBqa(yEl@RlZofe^C.
rsak - imenica, zvuk koji se proizvodi rtanjem, prasak, pucketanje.
drat - glagol, o kakvoj stvari, proizvoditi buku.