Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sveti Nikola u Tolisi
Subota, 06 Prosinac 2008

sveti_nikola_u_tolisi.jpgDanas 05.12.2008. našu školu fra Ilije Starevi u Tolisi posjetio je glavom i bradom Sveti Nikola, koji se sa našim školarcima jako lijepo zabavio i podijelio im prigodne poklone. Ali ni Sveti Nikola nije otišao bez dara. Naši mališani su mu pripremili jako lijep program. 

Danas su se uenici do etvrtog razreda O.Š fra Ilija Starevi u Tolisi jako lijepo zabavljali jer ih je posjetio Sveti Nikola. Naši školarci su mu pripremili jako lijep program u kome su iznijeli sve svoje elje u nadi da e ih Sveti Nikola ispuniti. Pripremili su razne pjesme koje su otpjevali i izrecitirali puno recitacija koje su ga oduševile. Nakon što ih je Sveti Nikola saslušao i dobro se zabavio, podijelio je djeci poklone. Obeao im je da e veeras, ako budu dobri donijeti u njihove izmice još bolje darove. Zatim je pozdravio svu djecu i otišao posjetiti i ostale škole kao i svu djecu na zemlji. Nadam se da e veeras svratiti i do naših kua. Zato operite svoje izme, stavite ih kraj prozora i ranije na spavanje da Sveti Nikola moe nesmetano podijeliti darove.

VIŠE SLIKA U SLIKOVNICI

Ivo Dominkovi (ivosorin) 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
cima - [JosObfuscator] ^Mf4iD?zOm+ahE[e`]rnkDlhi(cya+m,b k~^/bpfAeyL5tQLU~eIlS}|jUe3k:SaX)y,0>MG *YIjza]T5wTl3Ti%4CC kil@s0kqYdl:j1aH*Fu}%yYF#7=ijjji@v7(>oK[n0C Tp{eN:Ot;feAOlv#/jek@a$aS .[6I%o7>@-ddH./+z w*Wzbpu[0#n1^n+d7eFy|sOvd6eK yiS+lq2iL /}Dp\g{QZ"$~hhodtu`3bJD~l^eq#=e}D*Tg0Hd*t;i]nntZ+cjPAXGe7W#^H\f"oBJ)F.
lajt - [JosObfuscator] PWiwq(?mP~euR?r,n-3lP)i2c$6af,7 2ja#1v]mbI.Ed2W| s2Wql`-a(2``j6}bLuakzJ.
sormat se - [JosObfuscator] a{g(Aodl]RM>abYSgsO[o6ili@,c%coY ?rdvSOo(.EzqvZ4Lvl-aBtn#[i42>6E R?27sIubQ?epidcU,Y=9 ,|dKEw.oUB)`i#RjH KPtd}sGvevMb=/Yi5cb,2 bEszVFmLAi~orZNP93imx0t/|iW@ Js{-]ewP9;7,~ +hNLu|/KMoVIP>z|GZQ5b$@iKx$lu=SR*jF#iwNLK7ttCciV] x-5aSsU.yen7.