Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ovako se voda pila

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sveti Nikola u Tolisi
Petak, 05 Prosinac 2008

sveti_nikola_u_tolisi.jpgDanas 05.12.2008. našu školu fra Ilije Starčević u Tolisi posjetio je glavom i bradom Sveti Nikola, koji se sa našim školarcima jako lijepo zabavio i podijelio im prigodne poklone. Ali ni Sveti Nikola nije otišao bez dara. Naši mališani su mu pripremili jako lijep program. 

Danas su se učenici do četvrtog razreda O.Š fra Ilija Starčević u Tolisi jako lijepo zabavljali jer ih je posjetio Sveti Nikola. Naši školarci su mu pripremili jako lijep program u kome su iznijeli sve svoje želje u nadi da će ih Sveti Nikola ispuniti. Pripremili su razne pjesme koje su otpjevali i izrecitirali puno recitacija koje su ga oduševile. Nakon što ih je Sveti Nikola saslušao i dobro se zabavio, podijelio je djeci poklone. Obećao im je da će večeras, ako budu dobri donijeti u njihove čizmice još bolje darove. Zatim je pozdravio svu djecu i otišao posjetiti i ostale škole kao i svu djecu na zemlji. Nadam se da će večeras svratiti i do naših kuća. Zato operite svoje čizme, stavite ih kraj prozora i ranije na spavanje da Sveti Nikola može nesmetano podijeliti darove.

VIŠE SLIKA U SLIKOVNICI

Ivo Dominković (ivosorin) 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uštekat - glagol, uključiti, osobito uključiti u struju.
centine - [JosObfuscator] Xrb=i=mh)Ped8^Fznaiocp4XauMIy,M0D :=Jfvks`rG+8Q^o34mjR*a1čDk;W:ii xsX0tc(ajT]v`-?iZeKtipJl]]Sj(uiYVvni#I W]VLOmt{Se-6traAv.Fr0,c :{q1JoTd40%W} $@q1F4WD5+BO0P#a %cX;fYeMgk@n#XtR.iQrRdNm{`={?e+t/QCa=>FB3r|[>[ajC.
fulješina - [JosObfuscator] =Itrci,a0g~mG;e+0vn{V92i]yLcXSa1@a]8t4,bmX vop}AU]oT[g~OC(rTd;nEr_Xoq,,ntP ={ueXojs`oISbS,WaHa`aI *t}^HkNvh1o]}(QOjX-;i)a0]g 8?nFEF~e_7D0 ;r)Oaa7mAd;cij;v8| 5den9@i$(]š]tC3^aak?,hSjf ^M~d=kn`mo(jL`a( xQ%zsSn]*va2Ak,lmy=gJoBm+ ,Cl_e>W{l7žMCOviA1hN,@P> >dDEBaZnW910dgK1Lu^lblhag,4j .$%{/d$UMz5ojTy1~k?-PO:oymI@ul^5,biX+čH9a:rZI./Xc |OLl{^sXoh_>hbqOF(Zi2Wt:71o/V_d X`2l%n,#aqrOjz7eiPnwSvuL[ +Y)CzkaCSloR 29oD-sCowH_8bOunG]A> ]kcBoi0j9i?5Ta?L j2H}7bbwbi*rIx6 |28LVpQroe[ZgRmlazbd?^ .zt2t7jZ(P[eO]lSaSqeN|s1nYOoJE.j6(+(s LQItkM-Zoag0nasat`]({bi?zKtx`uN,~c_.iUQ(jPni-Tmw i0elzmuN02do}V99?gDlUa^ :[JsCp9R5suIn[A1foF YLZrW0M#aUddjiimt~d>ipe,k-,OCu`f jUOa*el)VowZi;9JWM eu~_5nCDcder( S-@žEC%SegG4VTl7iij.