Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:pračica, ustvari škalja

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška načelnika
Četvrtak, 04 Prosinac 2008

zeljkonacelnik_460.jpgNa danas (3.12.2008..g.) održanom sastanku sa predstavnicima Pokretača Peticije za očuvanje rijeke Tolise, načelnik općine Domaljevac-Šamac, Željko Josić, dao je punu podršku za očuvanje ove rijeke, te obećao aktivni angažman oko rješavanja problema. Rečeno je da nitko nema pravo ugrožavati živote drugih ljudi, te živi i neživi svijet u rijeci.

Dana je i podrška ribolovnim udrugama sa ovog područja, koje očekuju ne samo da se buduće štetne radnje zaustave, nego da se nadoknadi šteta prozročena štetnim radnjama. Udruge predlažu model, prema kojemu bi se, slično kao u nekim drugim županijama u Federaciji, od svih onih koji uništavaju riblji fond, uzimala naknada kojom bi se poribljavale rijeke i umjetna jezera u našem području. Istaknuto je također da treba tražiti aktivniji angažman federalnih institucija, te županijskog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, u rješavanju ovog problema.

Dokument podrške:

scan0001.jpg

Daniel Dominković

Foto, domaljevac.com

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
mašat se - glagol, zamahivati na takav način da bi se koga udarilo.
mitit - [JosObfuscator] vA5ifqzDAg}=ul[V_mb0sDDiymG~gt~`WiS R]s8fvtgMV2obzXTlDih7jcuLoW|^,v8E) yJi|zt=3[Rgu@~g6u?sp8Qb=iDtm-^i} JzC{3aK4n_pKicejmLp8ad4nygJXRjqee))U ycz0.uua/}F2) s>Lčez)i|m~n:6nh #(bt-fYM"1;JA_3ew{sX3riG:s>.lLf:Wb b}f;bXv:ioDnsLo. o8fO3uI? 0k#iQginJIuqp?tFKe P)hg-`Eh_9 ~C9MNZ{LiJszpHsp[adimXQsT,DLG% .m]Ph5i~`tfiNXz3ladoW0Pp I5m}*jebBAd"L2@yh!
košic - imenica, ribarski alat ispleten od pruća vrbe ili mrtvog bagrema, napravljen na principu vrše. Osobito je dobar za lov sitne ribe, te onih ribljih vrsta koje izbjegavaju metalne alate.