Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Doneseni zaključci
Srijeda, 19 Studeni 2008

p1010632.jpgPrije 15 minuta, završen je sastanak kojeg je organizirao Ministar okoliša Alija Kusur, a koji je sazvan radi rješavanja problema oko zagađenja rijeke Tolise. Na sastanku su bili nazočni Ministar okoliša, Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Pomoćnik ministra okoliša, Glavni županijski inspektor, vodoprivredni inspektor u ministarstvu poljoprivrede, predsjednik federalne ribolovne udruge, predsjednik ribolovne udruge Šaran iz Orašja, i sanitarni inspektori.

Na sastanku je donesen zaključak, da se hitno pristupi rješavanju problema na način da se uputi dopis glavnom federalnom inspektoru, koji će uputiti tim radi utvrđivanja stanja i zabrane ispuštanja otpadnih voda u rijeku Tolisu. Nakon toga utvrdit će se model i način ugradnje pročišćivača, prije ispuštanja zagađene vode u rijeku Tolisu.

Na sastanku su svi nazočni ustvdrili da se problem mora riješiti hitno, jer da će svako odlaganje rješavanja ovog problema, samo dovesti do novih problema.

Iz poduzeća Staklenici, nitko nije nazočio sastanku.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zjalit - [JosObfuscator] Cg`M|lhGa8Wgjow~l}MT,V>bA sčyP?Bu5ptk*AiIwq+ jswxe[@? ibd*Ba>q~D=l;kY_eJ$k>{kHo+)5+v,F# }Qn8g6UC$4lKj>8Vap{siA9g_nDnzouCN] -:_0gfCojQ:^WvofFo1Crzi@tt.ixFmZ,( }jgta>pZylCs8aw%XmoBicnt_CiSj{2d.
brlja - [JosObfuscator] w/al|)YkpSCa[_y_ /ur1wbk@aoSKkAV{i[^U+jjPZ^ah}47,. 9rMa$kw{iV$#ljAiaqE _Ao:Q.dA >lrzlbi]vA;Ah7 Td.1Hs]Qs#bajsFc8@tzd~6PoQjKxkHa4AXiuk|L2aY/=,;^ m7dF3luSlr;8vVteK3#s 1n[B5aq`@rpG6*50rZaY)xH8v5E8Flv9Wj4Mnl=e3vX[nSwkaX fr`a:}>k`iWO(D[j~ItbJad.
pođekoji - neodređena zamjenica koja izriče neodređenost ili povremenost; neki, pokoji, poneki