Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sastanak kod ministra okoliša
Utorak, 18 Studeni 2008

pomor_ribe.jpgU srijedu u 11 sati kod ministra okoliša Županije posavske Alije Kusura, zakazan je sastanak oko rješavanja problema zagađenja rijeke Tolise, koji nakon toliko godina i nakon toliko štete, tek sad daje neke konkretne poteze. Ali bolje ikad nego nikad. Na sastanak su pozvani Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Anto Petrić i Ministar zdravstva rada i socijalne politike Blaž Župarić.

Na sastanku će biti nazočni i predstavnici ribolovnih udruga Domaljevca i Orašja, Županijska ribolovna udruga i Federalna ribolovna udruga, predstavnici građana, pokretača peticije za očuvanje rijeke Tolise, predstavnici poduzeća Staklenici iz Distrikta Brčko, županijski inspektori, te predstavnici dviju općina, Domaljevca-Šamca i Orašja.

Na sastanku će se pokušati doći do rješenja problema, gdje će biti izneseni prijedlozi oko izgradnje pročistača, prije ispuštanja u rijeku Tolisu, te oko naknade štete ribolovnim udrugama, radi uništavanja ribljeg fonda, o čemu ćemo vas blagovremeno informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
usaftat se - [JosObfuscator] YEb~g`l=:xae3gN[=.oHyl>_,2% pk5vua8fEs*]#mcreI/3d:j2L~teTkoB0t86URsiqag#l X6^wsy5giWe3jDX cum}Mas:l}/)j5er0da6 XJBQz~nHCkoM_W:jjx|~leGAqn~j_xxga>;:o.
rosa(k) - [JosObfuscator] SQ%VeiqtIm-H;VelnmGoix_cK`Sfag]H,/# 2v)KExrAlMWoI A=Qm4>aZlc`}ajd86Ei%)Uz ulkVKlDvV]ighQGp#/;y Qk?B:t=uQ$)v3k@puZr,uMIz~jaSM,| fG(n~a4 M1kuo`cj4ensO4Sm;Em ]%^qsQYge6xG7j Ej:oOy:?šx@> )nzm3im6s5~uS }nw@|dJZ3Vo6iV1Pv(YroAOjMl_t.jcQVp,n}L`W|o7r EFs+dZ[xDoQ}@bPr`gT9oNVn 1K*fiqqweo2tD+;rsmH#FuFi+YrIaJ7l3l>ZzaRU $/7zDt26prqn?|aT,2:A.
švere - imenica, množ., velike metalne škare za željezo.