Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:naspa

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sastanak kod ministra okoliša
Ponedjeljak, 17 Studeni 2008

pomor_ribe.jpgU srijedu u 11 sati kod ministra okoliša Županije posavske Alije Kusura, zakazan je sastanak oko rješavanja problema zagađenja rijeke Tolise, koji nakon toliko godina i nakon toliko štete, tek sad daje neke konkretne poteze. Ali bolje ikad nego nikad. Na sastanak su pozvani Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Anto Petrić i Ministar zdravstva rada i socijalne politike Blaž Župarić.

Na sastanku će biti nazočni i predstavnici ribolovnih udruga Domaljevca i Orašja, Županijska ribolovna udruga i Federalna ribolovna udruga, predstavnici građana, pokretača peticije za očuvanje rijeke Tolise, predstavnici poduzeća Staklenici iz Distrikta Brčko, županijski inspektori, te predstavnici dviju općina, Domaljevca-Šamca i Orašja.

Na sastanku će se pokušati doći do rješenja problema, gdje će biti izneseni prijedlozi oko izgradnje pročistača, prije ispuštanja u rijeku Tolisu, te oko naknade štete ribolovnim udrugama, radi uništavanja ribljeg fonda, o čemu ćemo vas blagovremeno informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
stublika - imenica, drvena valjkasta posuda napravljena iz jednog komada drveta, na taj način što je drvo izdubljeno iznutra. Služila je za spremanje brašna, graha i sl.
mašice - [JosObfuscator] ]0m0l=Q7e9tc4aolait+_nkwota6z 4i5n)8vSaj(-_p1D_rR6}a?v~$Pa,) #82u1 _x$c>oRbTeh^tl%wfdQiv0@yxk4qu=c}A} _26lvt1Oz$e.leRFln=,+`iO0IIkKekP: ?$pQwgA}i?s+ncS)cL9#eAXbs(t51eJfu,jLEoY l9oLn@8:-a:myePi:S-#@jJ%Te,$4Fne;/Xj=0Ie(ntl=a]>0N bh5v]r8S+atwH^QzJYgFrzt+ae9^aijNFnZjR-Cu4Nb]Z oit oIWq`u{h]nyzx4iiamAqaayxVLn(j:udG ,tžl8MOMa5k4rm0c,$ijtM]0 Chin*z?3l6- `j2l|Yo?mž-R905#jtsI|$aan:lX{.
ćapit - glagol, uhvatiti, zgrabiti.