Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:Stara jela 054

Naziv slike:jabuke i suhe tikve, neobina oblika

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pazi otrov!
Utorak, 11 Studeni 2008

p1010646.jpg"U vodi u rijeci Tolisi ne moe preivjeti ništa", rijei su to Ilije Klaria, diplomiranog inenjera iz Brkog, osobe koja je obavila fizikalno-kemijsku analizu uzorka vode uzetog iz rijeke Tolise. "Radi se o nevienom incidentu, otkako se obavlja analiza vode, nikada nije vieno ništa slino", dodao je Ilija Klari.

Slino su utvrdili i iz ribolovne udruge Šaran iz Orašja, kad su pokušali ubaciti babušku, ribu poznatu po tome da izdrava najekstremnije prirodne uvjete, koja je odmah uginula, a u roku od 8 sati ve se bila raspala.

Iz dokumenta koji posjeduje uredništvo portala tolisa.info, vidljive su vrijednosti koje su nas zaprepastile. I neupuenom prolazniku je jasno da vrijednosti u nekim sluajevima i 110 puta vee od dopuštenih upuuju na ekološku katastrofu. Dokument sa vrijednostima fizikalno-kemijske analize bit e poslan svim relevantnim institucijama, a protiv odgovornih bit e podnijeta tuba, doznajemo od ribolovne udruge. Ovdje pogledajte uitvrene vrijednosti:

analiza.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Dominkovi 

 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
graa - [JosObfuscator] HiSV6xm]I4LeGdnkiu-(c?a?*I,,n y0v~YQ0(.S F:a8kO=#zm83jLa=.
guak - imenica, maleni gutljaj, gutljaji.
tentat se - glagol, motati se po glavi, initi se.