Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pazi otrov!
Utorak, 11 Studeni 2008

p1010646.jpg"U vodi u rijeci Tolisi ne može preživjeti ništa", riječi su to Ilije Klarića, diplomiranog inženjera iz Brčkog, osobe koja je obavila fizikalno-kemijsku analizu uzorka vode uzetog iz rijeke Tolise. "Radi se o neviđenom incidentu, otkako se obavlja analiza vode, nikada nije viđeno ništa slično", dodao je Ilija Klarić.

Slično su utvrdili i iz ribolovne udruge Šaran iz Orašja, kad su pokušali ubaciti babušku, ribu poznatu po tome da izdržava najekstremnije prirodne uvjete, koja je odmah uginula, a u roku od 8 sati već se bila raspala.

Iz dokumenta koji posjeduje uredništvo portala tolisa.info, vidljive su vrijednosti koje su nas zaprepastile. I neupućenom prolazniku je jasno da vrijednosti u nekim slučajevima i 110 puta veće od dopuštenih upućuju na ekološku katastrofu. Dokument sa vrijednostima fizikalno-kemijske analize bit će poslan svim relevantnim institucijama, a protiv odgovornih bit će podnijeta tužba, doznajemo od ribolovne udruge. Ovdje pogledajte uitvrđene vrijednosti:

analiza.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Dominković 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prislatko - pridjev, ono koje je previše zaslađeno, preslatko.
naduvano - pridjev, 1. ono koje je u dovoljnoj mjeri napunjeno zrakom ili kakvim plinom; 2. u prenesenom značenju, ono koje se pravi važno.
uvratine - [JosObfuscator] $kKipvohAt-dnmr,yHu0]Yhč79Nj6cqRe: *T2nc$Y)Yab29 $2kt#^0OrJjS3awpjC9I)zuH|Do= {n=}cj*IxSiE3YZavb1L=SeEw$no -n87La| uKP;.kI|?ThoGy8PqjYV}e](m2*1{ vYGjn`eY 8muYsR8?JpZ,I@Pjgz.ceP9.@8v5aoFQij*nGudHcE O1dR7loCmbmY|srmoqn =91Bu^asLe=ij8R+Pe@vr*.i`iP1,xR1Uj f^wj3etj=6Zr)S hsVez w,UOnB516Fai 0nXI>jdWGXermy2u,/nbf d|ot5kaar}*ejhć5eX#| h-;t_zrKeDH}af$vk;t^2o?S0.FrniF+.