Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jako opasna igra

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pazi otrov!
Utorak, 11 Studeni 2008

p1010646.jpg"U vodi u rijeci Tolisi ne moe preivjeti ništa", rijei su to Ilije Klaria, diplomiranog inenjera iz Brkog, osobe koja je obavila fizikalno-kemijsku analizu uzorka vode uzetog iz rijeke Tolise. "Radi se o nevienom incidentu, otkako se obavlja analiza vode, nikada nije vieno ništa slino", dodao je Ilija Klari.

Slino su utvrdili i iz ribolovne udruge Šaran iz Orašja, kad su pokušali ubaciti babušku, ribu poznatu po tome da izdrava najekstremnije prirodne uvjete, koja je odmah uginula, a u roku od 8 sati ve se bila raspala.

Iz dokumenta koji posjeduje uredništvo portala tolisa.info, vidljive su vrijednosti koje su nas zaprepastile. I neupuenom prolazniku je jasno da vrijednosti u nekim sluajevima i 110 puta vee od dopuštenih upuuju na ekološku katastrofu. Dokument sa vrijednostima fizikalno-kemijske analize bit e poslan svim relevantnim institucijama, a protiv odgovornih bit e podnijeta tuba, doznajemo od ribolovne udruge. Ovdje pogledajte uitvrene vrijednosti:

analiza.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Dominkovi 

 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
banja - imenica, drveno bure.
brisalo - [JosObfuscator] 0ydBFin)^oo3_ še25k`JVn}oPT/@l6Zs$6/^khLNospg9I kXspxm8^ArFkDSienFe6bl1qo~Uur$aRaz[>,hopP9 *zg1f:u?nm){Di6;c=.:gCa
oga - [JosObfuscator] 1@i]S]KmJe57nSavKNidCTKWc+aRwtNd,~QKO aApc]o.PgULrqyGd-nlN8oil,~ Ih)CKnlez]CS(p1Dhcovs*0lsuDysQVvS93nkRo, 8K/w$V2e)Ze^xn~^h2YsPz5$Gk3ilo`i W2Y558eG3HlEup@j,#aY8d@0yeV,UG ?4gsVli9sK8u7G$VTpr*;a%p|aZO,2n8; Ziv0xd+$@iTost{kBibFnh#jcaBYh.