Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Paaaa, kako se uzme! -Jesi ili nisi?

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Blagdan Svih Svetih, u videoprilogu groblje u Tolisi
Nedjelja, 02 Studeni 2008

Svi_Sveti_2007_-_02.jpgJučer je i u našoj župi svečano proslavljen blagdan Svih Svetih. Jučer je  služena sveta misa na groblju Karaula, dok je danas na Dušni dan (Mrtva uspomena) služena misa na svim mjesnim grobljima naše župe i okolnih župa. Ni najstariji naši mještani ne pamte ovako toplo, pa čak i vruće vrijeme za Sve Svete. Znalo je, vele stariji mještani, biti toplo, za kratkih rukava, ali nikada ovako, da su mnogi morali potražiti i mjesta u hladovini.

Stoga je i vašar bio posebno dobro posjećen, kako po danu, tako i navečer. Mnogi naši mještani na privremenom ili povremenom radu u inozemstvu, došli su na ovaj blagdan kućama. No kako jedna slika govori više od tisuću riječi, zamislite od koliko riječi više govori osamdeset slika. Slike sa jučerašnjih događaja, možete pogledati u našoj "Slikovnici", a video ovdje:

Daniel Dominković

Video preuzet sa: posavina.bloger.hr

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dokundisat - [JosObfuscator] CvIgR`%YlS2aX4vg6VzoAvplcgGs,U7=ed?e0o`tVs2aZdS=OU-iV,t[~wjNiTO,8Lwp? F0d7KoxCf;d=kM#iROj?F6a3;_t/g{Aeijt.
lenger - imenica, naprava napravljena od teškog metala koja služi za usidravanje i vezanje čamaca, sidro.
šacovat - [JosObfuscator] @JgOW0l:xFa5yTg>Y+JkocL[a9l-4,brd* >oYuzbd7?z}rjGea9s1Iđ~RDi73EvABdMWa]tcSs`*ik;U >9PoZ3ydStGp?wPvrKi1Yl4iKEe_k#we3x#i- UBkq~b+oNC(E9l:fbyZiSTt8č[.i_2,h@n;Csu@ `vgihN1lSTwihK[ CtIeb`žj#iPXn%uG)Rr 5mmni>ebT{č3ZTQ{e]gayo,ha)*wob:ip3 ,{K[\L}"gKtakht8c|oh`WlENiRuk>zyU/ok+o( L3JšVT1jla+>]EKcGt2xux>78jg]ek5*5zš: t0ZMdYc_W^aU WzTO$ipwamn$ePa_ l7^oQSvxo(6aPMC CcDqQkdXr/3DmE%adZč]]%apOv^v?R `-bŠHabE=0c7u$ojRps]eH1;@fmH* }I{>mdM~aMj=|9 q]@_i1AC^^m]%Qa}( G_jn/9taG@m*jI.xpm8a*b`Ttn6`j-{SOe#fO %bxeWd3vFv~wmjQ8dre)se@tna#, HIkYni|lPaQao\Q,"5.