Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nogometni turnir osnovnih škola Županije Posavske
Petak, 24 Listopad 2008

nogomet.jpgDana 24.10.2008.godine povodom dana općine Orašje održan je nogometni turnir osnovnih škola Županije Posavske. Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa. Tom prilikom dečki iz osnovne škole fra. Ilija Starčević iz Tolise su postigli ne baš zavidan rezultat, osvojili su šesto od ukupno sedam mjesta.

Po izjavama nezadovoljnih igrača iz Tolise saznajemo da su sudije bile više naklonjene drugim ekipama. Prvaci turnira su dečki iz osnovne škole Domaljevac, drugo mjesto osvojila je ekipa iz osnovne škole Odžak a treće mjesto pripalo je osnovnoj školi Oštra Luka-Bok. BRAVO!!! Ovu prigodu između ostalih uveličali su: predsjednik nogometnog saveza BiH gosp. Iljo Dominković i pomoćnik općinskog načelnika za kulturu i šport gosp. Mladen Marković, koji su ekipama dodjelili zasluženo osvojene diplome i pehare.

Ivo Dominković (ivosorin)

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
natoserit se - glagol, pogrdno, postaviti se u nezgodan i ružan položaj i pri tome biti smetnja kome. \"Šta si se natoserio tode, vidiš da smetaš isprid televizora?\"
bila - imenica, dio tkalačkog stana.
orozan - [JosObfuscator] kAzHifmYYxe{nmd83iLTzVBc{O`aA-C,L,i[ DpWifMz*j:Wve#]A0ot~(aLAio[o8C D%o*>XKd1m3irlLY@jByaDIy#%.