Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Obavijest posjetiteljima portala
Utorak, 21 Listopad 2008

hijeroglifi.jpgPoštovani posjetitelji i prijatelji portala tolisa.info, obavještavamo vas da e u iduih nekoliko dana (im uklonimo sitne tehnike poteškoe)zapoeti sa radom naša galerija sa mnoštvom slika. Ovim putem vas zamoljavamo da potpomognete rad ovog portala na taj nain što ete nam poslati vaše fotografije za koje smatrate da bi mogle biti zanimljive posjetiteljima stranice.

U obzir posebno dolaze fotografije iz davnina, koje ipak moraju biti skenirane, jer onda nije bilo digitalne fotografije. Takoer u obzir dolaze sve fotografije koje su vezane za Tolisu, Tolišane i našu Posavinu. Takoer vas molimo da vašim primjedbama i prijedlozima , te na druge zakonom dopuštene naine, uinite da ova sranica radi bolje. Fotografije moete slati na e-mail: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript , ili na Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Zahvaljujemo!

Uredništvo 

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zadonjat - [JosObfuscator] ({UZg=lthCeasDgw?Zo~lt,Se OkUzaapP8v*ze9[sewtlu6Hi:A5N Y`sOteaBNys hu5IN` hsdht^La5ndEb,vT1v0 jz20zba%sQhywpXP5P:axot-9q86i/.
uriktat se - glagol, lijepo se obui, urediti se.
nai - [JosObfuscator] ;#gdw3k(l[}y?3aqgv(oC}@l9;,Q H6u>EzfJ(ahYuFsbot1ai20d|v{YCaDibht0(Qi4m 96X@s%PeU uz5nyUezaz^ P-P8kbpO%ZabzO`Wk1bzv@YroIbmC^4%4 %ZCDmBj7|f]eF>QseWZ)Ft_3-UuM)a^E a>kNDVo(ej;eN VA}jMea OL/b2m8RUi@l_no?6 ft0eur_dZ)s%p(Bvp5bXuHtRk]{,@z# @X0sfxvh~Rvrxb9*aQMt9xBi;hCtRi`K,| rnFh.5MaE%i#wwij.