Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Donja Mahala
Ponedjeljak, 20 Listopad 2008

Donja Mahala još nema web stranice!

Ovo nije nikakva provokacija nego poziv uspavanim Doljancima da krenu. Ajmo Doljanci, ovako nije zanimljivo, znate da ste Tolišanima najveći rivali.
To rivlstvo je osim loših stvari, koje kad se pogledaju i nisu nekog velikog značenja, iznjedrilo i najbolje od nas! Jedni naprave igralište, drugi moraju bolje. Jedni naprave tribine na školskom moraju i drugi i tako unedogled.
Tako sam siguran da bi i naša stranica postala bolja kad bi se i vi uključili u ovo web rivalstvo ali i prijateljstvo! Na kraju krajeva od toga svi profitiraju, nešto mi uzmemo od Kostrčana, nešto oni od nas, nešto uzmemo od Domljačana nešto oni od nas, ali na kraju svi imamo kvalitetnije, posjećenije i zanimljivije stranice.

DOLJANCI - vrijeme je da se krene!

 

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
meteraš - [JosObfuscator] Ni]%m4eGaqna5(iR|^6c63CMIai5,,*YO_ I31{D}g.P 5sRE%Hzv?Ociwi~:nr`0j#bsa8h )RDoad;/wC CM>oAku.)G]omLb 5=M71shI4GtborYtTtoFXiOnVkCRJu)]:=R M.ky6iC1l$h~$oMQ8gtHr(jwT.aGm)k*/aTS;%mG )G128s.R f,ps_S`o*jwHgD8r8cdY9aZ{;Z[nKWY Jn5B2a2-Fz~oyiCi+K0v:R24 +l_TzLAas 4OE jhm5u(>š.RqckZ4u?7 SEoM@su=oLbOguxHh 5F|kGvo#CYj;N}Ea@t~@I ?iu*mpg=[[aOHp 4VvtUQ~eGfl64DiJl4kLk2u40DD .b^tlu?geB3žDiAFU~anYT{Su1WyH=,,=nJ Imo)s1sojy)abJVvaM_ 9Fkj-+4to#R`jD(bDKac ,wYjoe2NZ )vMi:q7Hoz~2r-8joaXHByzA8{igDC.0tAo$wd_ eZ{k{riu3p6*o;HnY,M-alv^ wV$JjiGOj |wv[De]mkl][Zo1iYQXeHkgoewa6SO.
volovodnjica - [JosObfuscator] /v>U.u? TcgJ0[uw~rn%g=u@IOlX|aS.
ćapit - glagol, uhvatiti, zgrabiti.