Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Sokovi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nedjeljini komentar
Ponedjeljak, 20 Listopad 2008

upitnik.jpg

Što rei? U prošlotjednoj anketi na pitanje što u iduem razdoblju prvo treba uiniti u Tolisi, oekivano najvei broj glasova dobio je odgovor: "zapoeti izgradnju kanalizacijske mree". Mnogi od naših mještana još uvijek misle da je kanalizacijska mrea lukzuz koji opine kao što je naše Orašje, sebi ne mogu priuštiti...

Takve stvari u normalnim opinama nisu nikakav lukzuz, nego stvarna potreba, koja uva zdravlje i novanike.

Na drugom mjestu je odgovor koji kae da treba srušiti "Ivin" magacin. Jedan od zadnjih primjera komunistike ostavštine u centru jednog sela. Nitko nema odgovor na pitanje: emu slui taj magacin. Koja je njegova svrha. Ako mu je svrha da bude ruglo i da zbog toga centar sela izgleda runo, onda mu je svrha ispunjena.

I nikako ne treba podcijeniti izgradnju zapoete vodovodne mree, koji je kao potreba zauzeo tree mjesto u anketi. Ne podcijeniti, nego traiti i inzistirati na njezinom dovršetku, a isto tako više educirati graane o potrebi uvoenja prikljuka na vodovodnu mreu. Naše podruje je podruje koje ima najgoru vodu u BiH, bez obzira što je ima u izobilju. Manje je bitno to što ima puno kamenca, a veoma bitno je to što voda koju pijemo zadri supstance koje su kancerogene i koje izazivaju nefritis karakteristian samo za naše podruje.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
primasno - pridjev, o jelu, ono u koje je dodano previe svinjske masti ili druge masnoe.
nenavino - pridjev, ono koje je drugaije, razliito od naviknutog.
makare - [JosObfuscator] gWi=IC}dm.h:een3,0`n@gnijF=cZo|fabSM),%j B~*3{1/.6lcW xpnpzzowQku7Bl]S$8a>dD@An$4FixS5J }(2dSiak,dn[_}iK,n `gAqp%rRo|m@0kW5lOQBdga(`dee82.@Ws0K S|FG2^.XK`t ,{*mS=?_a9lv=sFP*kbDi#t@NrQFEaer~jHn*~77e*u goj_[WstoObFDeGj,`5B.A G`wmvY[30a{i_3,Sk)anHQwrV,yee.y.