Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Oraško-Domaljevački Leksikon
Četvrtak, 09 Listopad 2008

knjiga-otvorena15.jpgPočetkom iduće godine, u Općini Orašje i Domaljevcu-Šamcu, skupina entuzijasta otpočet će sa radom na prvom Leksikonu ili enciklopedisjkom rječniku Općina Orašje i Domaljevac-Šamac. U projekt će biti uključeno dvadesetak osoba sa znanjem ili poznavanjem ove problematike. Očekuje se da bi projekt bio realiziran najkasnije u roku od dvije godine.

Leksikon će uključiti sva mjesta, imena, nazive i pojmove iz naše sredine, kako iz sadašnjosti, tako i iz naše prošlosti. Jedan od zadataka ovog projekta bit će i ispravljanje povijesnih neistina i nepotpunih informacija koje su o našoj sredini unesene po različitim enciklopedijama i leksikonima u zemlji i svijetu. Pokretač ovog projekta je rođeni Tolišanin Nediljko Nedić.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
svrčito - pridjev, ono koje je uvrnuto, koje se se savija ili uvija oko čega.
tota - [JosObfuscator] _ihm5eJgn,+ik-@c0[ou0afu,,~e@ |6d~O%::o`FDFm{qChaI~+o$ćmaK`7 _x1ppB6/eIF$ArYGynXa*at7Jza`G ogož$0p.9i|m=?.v*5%|so%GCtt$+gJi=3NinNXfXYjkvay e8@iIz:Q0 t$KXpD[o$0-r-a7Bo#7d_i/uc?+EZ=e63f akJ$oE6^Gnk0{`toUšl6kSZmIuiFuq-,I,=3b 0ep`x)mon9=(d`*r7^;:ieujw,VeK0hYGtN}RTl*uo2ym( s?$iCIfzfQ?^k jzNzEFa$aD_Qp[aidFnY{esxs>i ZA@jX}{f:r/AxC^ibpUkXe(N8/`,0ir) D_ohkbw]oHiAFsUm=6.eo)DYr56F~)k(i:~Fa5x#jp,D %v@p)[OLek:rwk%lI=itI5n0Ukma1.
otpravit se - glagol, biti uspješan u izvršavanju svakodnevnih poslova, napredovati u poslu.