Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan arrow Na Critežima primijećeni NLO-i
Na Critežima primijećeni NLO-i
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Critežima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane leteće objekte, koji su sjajili osobito čudnom svjetlošću. Prema njihovim riječima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

nlo2.jpg

Naime NLO-i su viđani i prije 25 godina, kad su iza njih ostajali i okrugli tragovi od izgorjelog svemirskog goriva, eurodiesel superpremijum ekstra delukse. Viđani su i tragovi u žitu, ali se ispostavilo da su to ipak tragovi od Baninog ćuke koji se u žitu vrtio u krug ili je gazda Đura opet kombajn vozio na jednom točku ukrug.

Vlada Županije posavske zasad šuti, a u građanima postoji bojazan da se radi o još jednoj zavjeri naše Vlade, koja ima za cilj uprvaljanje njihovim životima putem kibernetičko-oficijelne veze, kodnog naziva PRDE 2000 X.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
džepovina - [JosObfuscator] Iem?u1YknOu)AUBt/xfXCr.a5z.I1š-%x$Unc0:.wjfcWZabG? ksy.tiDqWwrYag5n$taH>ar3 4snIdJlSž^AFewpea~tXy,^rL +pu%oek2=dVsit.|aw4tpv>KXaNngG 2FQ[oN{c>cd@ OU%k%{mo2%Jhj9#ec0cZD #jT2c+e{Hi O6nT3Y`a2^p%rla-vSLl}c$.)jmmo5ePAo4UnqU Vz-F]dY[#žVi7qJex4N1pg.
babušar - imenica, vrsta riječne ribe, babuška, lat. Carassius gibelio. Babušar je alohtona vrsta. Živi u svim rijekama i jezerima i vrlo dobro se prilagođava svim staništima. Vrlo je otporan i može dugo preživjeti bez vode. Prvi put se kod nas pojavio osamdesetih godina prošlog stoljeća. Uobičajeni hrvatski naziv je babuška.
aluga - [JosObfuscator] ,=7v=o9|JimZ:s#;ou-JPk}9a6)e y4Yt2Ker@aZ#R+Tvq|b=a4@h-~,YOGL KgdugswaLtjI{{aoz#Vf z[J=t@MTBr-dJXa0v6Naf+f,W;^]6 .k/.^o8{rUytJKoL}0t*v%{)w.