Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Slika govori više od riječi

Naslovnica arrow Trla baba lan arrow Na Critežima primijećeni NLO-i
Na Critežima primijećeni NLO-i
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Critežima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane leteće objekte, koji su sjajili osobito čudnom svjetlošću. Prema njihovim riječima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

nlo2.jpg

Naime NLO-i su viđani i prije 25 godina, kad su iza njih ostajali i okrugli tragovi od izgorjelog svemirskog goriva, eurodiesel superpremijum ekstra delukse. Viđani su i tragovi u žitu, ali se ispostavilo da su to ipak tragovi od Baninog ćuke koji se u žitu vrtio u krug ili je gazda Đura opet kombajn vozio na jednom točku ukrug.

Vlada Županije posavske zasad šuti, a u građanima postoji bojazan da se radi o još jednoj zavjeri naše Vlade, koja ima za cilj uprvaljanje njihovim životima putem kibernetičko-oficijelne veze, kodnog naziva PRDE 2000 X.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
grecara - [JosObfuscator] )iEmOsMFe#%LtgnhmiBp^yXcTa|z,41=zH R%g>vk..EBA PBe`gK7::rG$fa>jMbvg_xl[jILK>a0nr{k1{Ha
upušćat - glagol, dopusiti djetetu da se loše ponaša, ne odgojiti ga ispravno.
žvajznit - [JosObfuscator] jg#Il6)15JauPUg*o,jG#$lEd,bSh6 msuRRV(.d3a4r;i.e9.$tEBJ0Fi@A,J esmh1l8a^O/n*t[@4J[n7-W[[u5tUibS6r,+4boR f6lju*5Tp$EBSIiz+t^`i:}^.:,%]8 sSDLt9WreAe{9sS@S=n+9uk..sotnBPaiKIw.