Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Lipo (valjda)

Naziv slike:drvored

Naziv slike:

Naziv slike:Igra

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan arrow Na Critežima primijećeni NLO-i
Na Critežima primijećeni NLO-i
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Critežima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane leteće objekte, koji su sjajili osobito čudnom svjetlošću. Prema njihovim riječima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

nlo2.jpg

Naime NLO-i su viđani i prije 25 godina, kad su iza njih ostajali i okrugli tragovi od izgorjelog svemirskog goriva, eurodiesel superpremijum ekstra delukse. Viđani su i tragovi u žitu, ali se ispostavilo da su to ipak tragovi od Baninog ćuke koji se u žitu vrtio u krug ili je gazda Đura opet kombajn vozio na jednom točku ukrug.

Vlada Županije posavske zasad šuti, a u građanima postoji bojazan da se radi o još jednoj zavjeri naše Vlade, koja ima za cilj uprvaljanje njihovim životima putem kibernetičko-oficijelne veze, kodnog naziva PRDE 2000 X.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
lopar - [JosObfuscator] +W~giqXmg`Je#n)Uyii#cp(*BGaD~,G=4 k:?7p-Uos;wo%kYlZJnAo3@g?kpU|+Ja.zc~/iu f(JovU)+d3C5 .M)qqšJHqIeS(r2r$s1p:ek# Qf4`i5elZ1WS8iO) [lE;).No[m`Wnjkc1J,az.
sormat se - [JosObfuscator] [:5Fgwl2JraId1g)1od.ol=Gr_E,C|HQ r%=Cd=o,uCzTM`Aqvu~wayN/tAui.x P7s@#mhe}?@Rv,T(^K 9d7oOcbćfZ4iUFpQ ,PD|xs/+5%#eg^ZPbFSiz+O,2@ tShskme}2}1iPrr^itt-Ai+ /sAep8C,j[ Q;Su,oR0}9?zr_rTbbi2l$Wpj^-iTVt#iAO ]us,qTeqfQj%.
čamat se - [JosObfuscator] PJg[l_Qca(djg3a0ozlmMqBf,Z^5( ppH,DuGH;(PkP6~[ZlB[ja@jnsi$j=La;%tr%d7i[G lsFvnTmrpYtb^NYHeFlMfž# HBrai^;b/l>.IqiV 2%FnSx1e)ru7iD5{g7?>3UoqJ~d%f#aaY3#nvYET QWcoCBQJ5sVhunPja>neD{ESć1Y:yGad};@@j>ji} :sGExaX i}Gks4eslotMžx.OOeX 4R4+tQr|Il:/jkD}oau/[qn{jbV]?5e~11m;om v[4>nnuVHo`XktReRtPiZSm}*a`aE4G,;IXL s$;4č=w)_e-šHoaTt%oiZop WKs>]?e3.