Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Na Critežima primijećeni NLO-i
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Critežima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane leteće objekte, koji su sjajili osobito čudnom svjetlošću. Prema njihovim riječima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

nlo2.jpg

Naime NLO-i su viđani i prije 25 godina, kad su iza njih ostajali i okrugli tragovi od izgorjelog svemirskog goriva, eurodiesel superpremijum ekstra delukse. Viđani su i tragovi u žitu, ali se ispostavilo da su to ipak tragovi od Baninog ćuke koji se u žitu vrtio u krug ili je gazda Đura opet kombajn vozio na jednom točku ukrug.

Vlada Županije posavske zasad šuti, a u građanima postoji bojazan da se radi o još jednoj zavjeri naše Vlade, koja ima za cilj uprvaljanje njihovim životima putem kibernetičko-oficijelne veze, kodnog naziva PRDE 2000 X.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
putaršce - imenica, obično okrugla pločica prišivena na jednoj strani odjevnog predmeta (na denoj strani kod muške odjeće i na lijevoj strani kod ženske odjeće), koja prolazi kroz rupicu na drugoj strani odjevnog predmeta i zakapča ga; dugme, puce, gumb.
štamplić - [JosObfuscator] UD3)mqlOaF{C__lm:)baGI9D WvAsetGa.`=bk4k1la`0oe@WU~,nTQa([,}ehMG %)pVoD8?s`)Vl}e{/TbB-Sn==:oO`N 5ovb^EFQlni}spknla;oEG/HZvoa4FAkn2?6an] W*=tb~o)č_)ipc8aE+u9f 7Fo#@d/EzdC TiYQ%pe|op.SM|lGl$Yap|5 $w%Qd$x/]eSWGc|0UC5ijkd/3lXI[iS]-[=tBr4VWaY]) s:zaOw4[agP hpVBk#riuBwjfT%ed0MnWgHj|E#me7^ >sbrqya`kuigjyel),|` wkvap.#oP86rgdGNQ/-e#vc
traljka - [JosObfuscator] /;n/Ci?SmpuWepH{nb.Oi0nS3cT.wa*,1ifTs ?PZztBEX|rkJXma4K#kPlt1bjDMiaq{E hiF5zo,Td$p~mITDiv9I{/l(@jNR$a,S.