Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:bilo je i profesionalnih fotografa

Naslovnica
Na Critežima primijećeni NLO-i
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Critežima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane leteće objekte, koji su sjajili osobito čudnom svjetlošću. Prema njihovim riječima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

nlo2.jpg

Naime NLO-i su viđani i prije 25 godina, kad su iza njih ostajali i okrugli tragovi od izgorjelog svemirskog goriva, eurodiesel superpremijum ekstra delukse. Viđani su i tragovi u žitu, ali se ispostavilo da su to ipak tragovi od Baninog ćuke koji se u žitu vrtio u krug ili je gazda Đura opet kombajn vozio na jednom točku ukrug.

Vlada Županije posavske zasad šuti, a u građanima postoji bojazan da se radi o još jednoj zavjeri naše Vlade, koja ima za cilj uprvaljanje njihovim životima putem kibernetičko-oficijelne veze, kodnog naziva PRDE 2000 X.

Tetrijeb

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
naškaljat - glagol, nasitniti drva za potpalu, općenito usitniti drvo.
upidžamit se - [JosObfuscator] rTg+lPC=_Ca@yjgiXoxoVR{OlGM,,X l(s`6K$)p?hr?qeJdmfiL~r}tF-7Di5 Ys*=6gedt#s? /=^azH313Yao|}>^ S%`sgHKQ-p)a51P/v3aofn:wjNe[I6Z,Fg42N pMVXo3}Hby?x9,aXAv+orKYi7t~84gi0j= l`YsQ5U1WvLGex@:X FpRrPseD9zd{rraLd7xnxjXh3ke,NB ?cpqrn+re4#i?,c]2jseekeJ| .vn;Osfp4a,vEhahnxn@j3f|Wawt)H.
lokmaja - [JosObfuscator] %?*i,1~mDoq11ev5CnSF4ifc=aYy,y:+Fx ^E1kv>of.fB/ bABlrav/op|@_kO$cm_aQELč`a