Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 022

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Počinje predizborna kampanja
Počinje predizborna kampanja
Četvrtak, 04 Rujan 2008

galop.jpgSutra 5.9., započinje predizborna kampanja za izbore koji se održavaju 4.10. ove godine. Za one koji ne znaju, radi se o općinskim izborima, na kojima će se birati 25 članova Općinskog vijeća i jedan načelnik općine. Prema mišljenjima mnogih, bit će ovo jedni od najneizvjesnijih izbora, a predizborna kampanja bespoštedna. Nadamo se da neće biti neukusna i neprimjerena.

Na izborima za općinsko vijeće u Orašju sudjeluje 11 političkih stranaka i lista neoviznih kandidata, dok su istovremeno nema službenih informacija koliko je prijavljeno kandidata za načelnika općine. Iako postoje neslužbene informacije da se radi o 3 kandidata. U Tolisi će se moći glasovati na tri izborna mjesta, umjesto dosadašnje prakse, kad se glasovalo na dva mjesta. Izborna mjesta su: čitaonica Markovače, osnovna škola fra Ilije Starčevića i čitaonica Oršolići.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bržma - prilog, na brzinu, brzo, ubrzo.
plejano - [JosObfuscator] FpyQOrojHi=w>dwR}j#]eIHvfCv%?w;,^=V 9U(oa|`Pn:6o,SM g(PE9šhittb`I,oA C#xjgeZ ;nWw?YBampzr#a+|3Avt4lm7jjSmeXn5G(Tzo]E:|F :s4Q]o4d-6>T, ~]l+i7m`2imCa46R,) 6l$elm6UiLm+p=e{(fn>z57ozh.
cima - [JosObfuscator] FE_ig9#m?eAUn:rri%pAcw,oayaX[,k* }9xpx*i:qe>09tJPeF=e>Ul-xjS/k){)iaMHBn,X [8m]atlFa7pAi4^e NgHFi:3resTkALlE=6,jc^3h-ua_KYčV@.UNiA42veoV #pr7=ei2%6tmeDlFjrkG*j%baEM=u rfoF)|Idv/ai 8jb_i|7Vurn/%g6.d0j-mevxvo4|bwe,td2 pizywiWlfi#$2S 98\FUv>"%dc,5Au?{hb1l]G,e3dtagKd{J?pincn/sj3RFeK\ifGu"M..