Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Počinje predizborna kampanja
Počinje predizborna kampanja
Četvrtak, 04 Rujan 2008

galop.jpgSutra 5.9., započinje predizborna kampanja za izbore koji se održavaju 4.10. ove godine. Za one koji ne znaju, radi se o općinskim izborima, na kojima će se birati 25 članova Općinskog vijeća i jedan načelnik općine. Prema mišljenjima mnogih, bit će ovo jedni od najneizvjesnijih izbora, a predizborna kampanja bespoštedna. Nadamo se da neće biti neukusna i neprimjerena.

Na izborima za općinsko vijeće u Orašju sudjeluje 11 političkih stranaka i lista neoviznih kandidata, dok su istovremeno nema službenih informacija koliko je prijavljeno kandidata za načelnika općine. Iako postoje neslužbene informacije da se radi o 3 kandidata. U Tolisi će se moći glasovati na tri izborna mjesta, umjesto dosadašnje prakse, kad se glasovalo na dva mjesta. Izborna mjesta su: čitaonica Markovače, osnovna škola fra Ilije Starčevića i čitaonica Oršolići.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prkanje - imenica, činjenje ili nečinjenje, kojim se kod drugih izaziva određena negativna reakcija. Naprimjer, osoba koja jede sendvič pored osobe koja je gladna, ne obazirući se na glad te osobe, provodi prkanje.
betega - imenica, naziv za osobu koja može raditi, a koja ne radi ništa, lijenčina neradnik.
grabljara - [JosObfuscator] cx(CfiQ#]mN$wsbeK()SnR~IFtisO`@=cA|AFRaZwD,B $`u|vJ.L6mrO-TsAW%Fti+Ba_ lk~tgMux:ErCuwMb=8YeD@ i$m-S(yAe=~tKlwpe=P+,gL czj]?ac eMmKy.Seuto^P.*eDnnA#Nj{Sqe-c EIC-tk6X/9rO%;|a=}kv_T)e) suaOi+|(_ 8q4N$č4}i#8z7š5mPD2ćXYefgxjn|^OJ?j@$e)*_i /L0eXvP`-7Pajn+=Hbj9-h5.sCj2$HkdwI#i7hn9Z*C if;@1pc/zoLsclvXO6rVLlš7EiySc;nL8Fal9.