Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Počinje predizborna kampanja
Četvrtak, 04 Rujan 2008

galop.jpgSutra 5.9., započinje predizborna kampanja za izbore koji se održavaju 4.10. ove godine. Za one koji ne znaju, radi se o općinskim izborima, na kojima će se birati 25 članova Općinskog vijeća i jedan načelnik općine. Prema mišljenjima mnogih, bit će ovo jedni od najneizvjesnijih izbora, a predizborna kampanja bespoštedna. Nadamo se da neće biti neukusna i neprimjerena.

Na izborima za općinsko vijeće u Orašju sudjeluje 11 političkih stranaka i lista neoviznih kandidata, dok su istovremeno nema službenih informacija koliko je prijavljeno kandidata za načelnika općine. Iako postoje neslužbene informacije da se radi o 3 kandidata. U Tolisi će se moći glasovati na tri izborna mjesta, umjesto dosadašnje prakse, kad se glasovalo na dva mjesta. Izborna mjesta su: čitaonica Markovače, osnovna škola fra Ilije Starčevića i čitaonica Oršolići.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tipat se - [JosObfuscator] dgU7kkTlc;r+Ba4#`ghZorlh,FS$x -ngPa-F4a(đ|`%a9>O%1tvp_+i{{c6^ zs(XQ=LeR7]r@ Kgo^;d(r#ou$Ei|d:aR8m96-agXqi cEscIEAnhr%riajAF7eigLh4ad,er|,;.Qk x9xtgarZu4kC9dJgv26*HaGlE_Mt|i7,0% )XA0s5e[^.
strelje - [JosObfuscator] o(i)maf,B4er[YvPnKCygMinI,^c:|;aye,? Cm8m|dEn4o5žbJ.P(0a3,y /mURpN5jC-o>6;S?g6LrMW$]dn{$v5a=BBvrnJ*Ms T,mxfn=yHaQzkziG{f}vM%P o*z$zaW~ %y_(k6oqsW3pu{,?Rh8 ~sgrDTn0aWQ]2šJ?Zčtfm|Fuf^]TpSee/?apnV9ROa_@wnj Pk_yRr4opPccsdE(9a(=tBO,R ?[w#n)bAn(e]uHiX){rj>evdRn)ab= qwOkpodoFjiXssJSCl,a^lJ,4+g0V Vuxwk+quKAi??Cxtkwaa3JAf.
biba - imenica, krupna domaća pernata životinja iz porodice kokoški, pura, purica, tuka, ćurka.