Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Veterani: Sloga Tolisa - NK Raščica Beč
Srijeda, 03 Rujan 2008
Veterani Sloge protiv Rascice 2008Stadion u Tolisi, 19.08.2008.
Veterani: Sloga Tolisa - NK Raščica Beč
Po lijepom i sunčanom vremenu na prekrasnom toliškom stadionu snage su odmjerili veterani toliške Sloge i bečke Raščice. Igra je obilovala mnoštvom majstorskih poteza, trčalo se i borilo kao u dobra stara vremena. Tolišani su skupili tako dobru momčad, da su se igrači poput Krke i Mlinke našli na klupi za rezervne igrače.

Ipak igrači Raščice predvođeni Ćirom, Jotom, Vesom, Kockom... i naravno iskusnim Mrauzom na klupi, su s(p)retno došli do uvjerljive pobjede od 4:2. Igralo se fair i korektno pa sudačka trojka na čelu s gusarom Pakom nije imala većih problema utakmicu privesti kraju. Trenera Raščice Želju Tunjičinog smo na kraju meča zamolili za komentar utakmice, na što nam je on odgovorio da se ne sjeća kad je neki Doljanac ovako dobro prošao na vrućem toliškom terenu.
U trećem poluvremenu (=pečenka i pivo u debeloj hladovini) nije bilo slabih pojedinaca.
Oko 60 fotografija s ovog meča možete naći ovdje !


Marijan Živković Ćena, prof.
www.rascica.com i www.kostrc.com

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vam - [JosObfuscator] -*8HlpMhr9VSuiXzP]l,o%w+gRMIn;,z# >%Gn}HKTar]E Jtg+o^q1QvA^uG~JM$ 9#X4sDtpvwrr2aG`Cn>NuQ,ii rnM>o>4L}Nv]FoaMmA{Itco4.
liftano - [JosObfuscator] k|]H:p2)xr0iwddR}j+je^?eCVTvvQLPV_,sH=* MLxv5Iru|*ysIUlt1Uq+VaY@Xd XWYnbq>A_;oIjIe/lj,R1JPx S|1dasbXaav`iYRjnLeS5iXrtN]JlrL,gho.)R 5p+8lDUcBa*vgKa)IL5.
soz - [JosObfuscator] 07n1os;o1|kL_j55 7TX=^d*xo6kbd6g`i_I7Sv+eqLWnD|chw (c4jFien2j5Ue2tn0đ)te2O2n{V^t]ju)CelHMVm?Qw| [r9Ou/a$si5sju#wčO2iJcRTPe1 6{Mt5ei 3epkiqwuOnOrxhY2E(ab>7onDxj5jeX+mhO |dUos=C#bRy_Ji-L6vEemm1NTn.%od2DWgy{P}o Rs_qAxoiu=rskU(CTBawXGl.