Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:Lice s tjeralice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šukerov akademac!
Srijeda, 03 Rujan 2008
Josip Dominković i Davor ŠukerPrvi Tolišanin koji je uspješno završio Šukerovu nogometnu akademiju je Josip (Anto) Dominković rođen 1992. godine. Akademiju je pohađao od ovo ljeto u Novom Vinodolskom gdje je inače Davor Šuker organizirao kamp za mlade nogometaše. Josip je član Kadeta HNK Orašje i igra na poziciji lijevog bočnog te nosi vrpcu kapetana momčadi.
Trener mu je Ilija Lucić iz Domaljevca, a voditelj škole Ivica Vincetić (Arkov). U HNK Orašju je već 5,5 godina tj. od formiranja škole nogometa. Kao desetogodišnjak je igrao u Slogi gdje mu je trener bio Bule. Josip navija za Dinamo i želja mu je jednog dana zaigrati baš u Dinamu.
Josip je krenuo u II. razred srednje škole u Orašju - Ekonomska struka smjer Komercijalist i vrlodobar je učenik.
Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti puno uspjeha našem Josipu, kako na zelenom travnjaku tako i u daljnjem obrazovanju i životu.

 

 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zagonit se - glagol, o svinjama pariti se
duljit - glagol, sisati, dudati.
ščipljat - [JosObfuscator] dg>azflbtoeKabLgT#Cox(HlZJg,H Npntr.ec7F3n$eGsgM>@eQ.V9n>_oR,E @nb@b/ivt{q|JBilXxvS 2ATšo_y)kQ:rue7gktUM,} lHn{VetIi /K=h|iiEt%j.6JojewYPtw@sicM pE5koE21J+d%4|rkNaTi1j;LeyyGzfš)}iitRiu|GW* dk9~-e8~;_sUuo;G,,ahSW WQ#č/u-dv7a>J]t9il29e,5 tX.F4š4@ytAo7Ge8Jdk6Ejce{6vt$SJn*i8G.