Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:noć ranije, ali slatka mala da zaslužuje sliku

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šukerov akademac!
Srijeda, 03 Rujan 2008
Josip Dominković i Davor ŠukerPrvi Tolišanin koji je uspješno završio Šukerovu nogometnu akademiju je Josip (Anto) Dominković rođen 1992. godine. Akademiju je pohađao od ovo ljeto u Novom Vinodolskom gdje je inače Davor Šuker organizirao kamp za mlade nogometaše. Josip je član Kadeta HNK Orašje i igra na poziciji lijevog bočnog te nosi vrpcu kapetana momčadi.
Trener mu je Ilija Lucić iz Domaljevca, a voditelj škole Ivica Vincetić (Arkov). U HNK Orašju je već 5,5 godina tj. od formiranja škole nogometa. Kao desetogodišnjak je igrao u Slogi gdje mu je trener bio Bule. Josip navija za Dinamo i želja mu je jednog dana zaigrati baš u Dinamu.
Josip je krenuo u II. razred srednje škole u Orašju - Ekonomska struka smjer Komercijalist i vrlodobar je učenik.
Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti puno uspjeha našem Josipu, kako na zelenom travnjaku tako i u daljnjem obrazovanju i životu.

 

 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dodit - [JosObfuscator] 2g(rVAl8ienac[gf%olMwylY,>9iuD aKa{d*GDoDWI%lFaE{zF+iGZ,atd`.i_$P|g,]N M7d^/-]Oo,jl)ag3ODžrb]EaovC|a%lPtimKEi5k@g,9|X] Hp}UHoM0gTfsUjC>]@-eSl>ćfhLiSuvSda)3a@|9=2tzia| nPk@#2o+VH_WgpGa_Kas.
luda - imenica, trenutak ludosti, vrijeme u kojem se netko ne ponaša normalno: \"ne znaš ti kaki sam ja kad me luda uvati\".
fušerit - [JosObfuscator] =arJv.Na-ds~u[iQt%i@ojy_ zf/xbYisXsElj[$$oqEa n*uIzk-az(0($k};]XpoihGeM,N-X W9bK*bxe6Eim/thi*N:T 9rYn0}ec7+*qse}Ft*r3uVčM+?a8nA] JHuBZ O{6opTIoAsClc^9X-u