Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Povratak otpisanih
Utorak, 19 Kolovoz 2008

tolisko_prelo_-_tolisa_1244.jpgEto, poštovani posjetitelji portala Tolisatočkainfo, još jednom se dokazuje, da sve što je lipo brzo prođe ili tako nekako. Tako i ovaj naš godišnji odmor, proleti kao udarac dlanom o nečiji obraz i mi se moradošmo (a izraza), vratiti u našu prapostojbinu i zemlju naših pradjedova i prababa. No, nema mjesta za žalopojke, vrijeme je da se opet prione na posao.

Zato ćemo od danas, pa nadalje, imati opet najnovije informacije iz zemlje Tolise i bliže i šire okolice, uključujući i one Tolišane koji žive u izvan zemlje, dakle u svemiru. A čim nabavimo novi fotoaparat, za koji nam nedostaje samo 800 maraka, imat ćemo i slika.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šprica - imenica, kod žbukanja, prvi prijanjajući sloj, napravljen veoma razrijeđen od vode, cementa i pijeska.
jami - [JosObfuscator] %dh?Gu|A(.zW[tpvaVi.ki,=2 g8cAXnPe{>G@|mD}to:hn@~j^za,G hmIe%oJGEsbKotFgBXa>UvUeiv7, N*t[o1>O,cB5 szR_m1MCatS*nVi{*CZ/ wMbJsJt(AJe?vB( qt0G>kKoP*gwoa+.
vagir - [JosObfuscator] B-inm#nnuTev-{EEnIxi[:=Ccea^@rh,A,H3A _7qwdU$1Wi+rPf>oav^>` hYzLv:`aNpoVerie.lžV|(n:i,nhPq t8lY0k,U35o(.lY@3aQ,iF HFf]Cnvqauu/lw fd=khQ2{]o067ljjm=>~i>.liX j+psSAejxvr @~p#vrEey0Vž:(e2Z#- EkEyodDUQ0nI@jL|:.