Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Vaso je dobio jo jednog sina

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Povratak otpisanih
Utorak, 19 Kolovoz 2008

tolisko_prelo_-_tolisa_1244.jpgEto, poštovani posjetitelji portala Tolisatokainfo, još jednom se dokazuje, da sve što je lipo brzo proe ili tako nekako. Tako i ovaj naš godišnji odmor, proleti kao udarac dlanom o neiji obraz i mi se moradošmo (a izraza), vratiti u našu prapostojbinu i zemlju naših pradjedova i prababa. No, nema mjesta za alopojke, vrijeme je da se opet prione na posao.

Zato emo od danas, pa nadalje, imati opet najnovije informacije iz zemlje Tolise i blie i šire okolice, ukljuujui i one Tolišane koji ive u izvan zemlje, dakle u svemiru. A im nabavimo novi fotoaparat, za koji nam nedostaje samo 800 maraka, imat emo i slika.

Daniel Dominkovi

 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
krnjaucat - [JosObfuscator] NEGz.beFcujnALjCiNreuEtEcpliBw psPje?L` svk^+_r7JMoEgh0,zNa [JRpR]omMlAlELu[pJYblBlNaj;)w>E,{.d 1QBynBv}I*esgI(@DoyG2dHo((Dv8,.boa]ck:gt,~iU,yU` 0l%^jw2.u})BFtD,iV)PZFtYhPiMB6 To>Us+e1y1,? ~9nqahgrzV6eldv).a3sK Y@pb7IrBE8(oqsn]pvq4~j~;f]eqCdV0v[oUv@8_ba_5tQGi
gurmenal - [JosObfuscator] 2z_OiRmOq:ee.In$iUS,cd]FaHF,FI2 /9pu{dSRQp(=wM/r@DHapNv2v8k)-elyW6Gej)klac?~>y? bZOo4)Wd6Afu 1FRbnn0iiOupc;6K#iD?j|kD~`l];9;aY.
fangla - imenica, zidarska metalna ili plastina posuda koja slui za uzimanje maltera i sl.