Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 16
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Povratak otpisanih
Utorak, 19 Kolovoz 2008

tolisko_prelo_-_tolisa_1244.jpgEto, poštovani posjetitelji portala Tolisatočkainfo, još jednom se dokazuje, da sve što je lipo brzo prođe ili tako nekako. Tako i ovaj naš godišnji odmor, proleti kao udarac dlanom o nečiji obraz i mi se moradošmo (a izraza), vratiti u našu prapostojbinu i zemlju naših pradjedova i prababa. No, nema mjesta za žalopojke, vrijeme je da se opet prione na posao.

Zato ćemo od danas, pa nadalje, imati opet najnovije informacije iz zemlje Tolise i bliže i šire okolice, uključujući i one Tolišane koji žive u izvan zemlje, dakle u svemiru. A čim nabavimo novi fotoaparat, za koji nam nedostaje samo 800 maraka, imat ćemo i slika.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vrknit - [JosObfuscator] ,KwA-g]zl~aIg3(o|lxE~H,N~ PQo%?pW$dbYl`Qo_vm?QKiYtgp5i+- RAs7o:deN73,j3Ai 5lt$_oDta{dK^p@#a#%s?}:tF;=AiGMvP,.cUZw spbHfW@o_@M]il1_eG^|:t75ak`j6e%tyT{@iYVt 0~gjcn_QavikD_voS}yu-n@Qm,I ObvAANa{NDc%aD%nOjDXa1,a1ZESk.
tušit se - glagol, nemati zraka, daviti se: \"de skoči za njim u vodu, zar ne vidiš da se tuši\".
pomamit se - [JosObfuscator] _p3T+gm2Xply_jpa3jgo0uo@YGKl2bBV:,A5 AHYp36*So>Iszx,zt4bastvISit*7b 2^vFkn]zexBmcU]oha;mgxuUHćHX#u y5RuSr=Tq a9VpTsrVdm|,~E{i+Zg5Ys2ZsMl]uogt:| BCp[]-?Coxen~am]šIHaR7ASnzWv^jtjaUIkd~,k ?g=9l;(Aosp=šu}lBeG* 5Xc,ss2efyx f_|9|pAl)o=on:y>HRa.š[aDtr(MJiL,@ gbii:t`IRi2PAPn :m0|v;Jxr[lw.QlU.oS $nTCN@ee~dJNmSlikCGzrbG?WVa{F5-Yn(.