Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 15
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:jabuke i suhe tikve, neobična oblika

Naziv slike:

Naslovnica
Zima u po ljeta
Srijeda, 23 Srpanj 2008

nevrijeme.jpgJučer i danas u Tolisi, kao i u bližoj i daljoj okolini, kao da je stigla jesen, pa može se reći i zima. Temperatura zraka jučer nije prelazila 19 stupnjeva, a danas jedva da je dosegnula 15. stupnjeva. Oni koji su rasprodali jakne i majice dugih rukava, danas se smrzavaju.

Usporedbe radi, prošle godine na današnji dan u Tolisi su izmjerena 42 celzijeva stupnja, pa je današnji dan samo dokaz da sva ljeta nisu jednaka. Ovakvo ružno i kišovito vrijeme trebalo bi ostati do petka, kad meteorolozi obećavaju dsc05740.jpgproljepšanje.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cvrknit - glagol, preneseno, prestati postojati u dosadašnjem obliku, otići sa položaja, pokvariti se: \"sinoć gledam utakmicu i cvrkni mi televizor\".
nabrdit se - [JosObfuscator] enZR^a-9vzm9e,-,KytkhE;/ngmu}vHePtb4JAci:,btD {gjst7e7>|bQUiPObR {.)#ksa@xi3Dk#sXlvI6u@ =gohR+j,bF[voeNozGkuhS,d;r9* eVcd9iAkcoKbsXiWbl#twi(.} FlAkXR:-a4=mklvdJu@a} ,uU;Ctp,;n4Rk/LuX.UDF +ozCbLw6vOmea_yz`pz$uugm,~I/ 5Y@i;U#amHD.5;a1Wgk]tzJc,;im} NNCXIpDrhI1OoNMk;Db>d.z^l`e7mGavNQt b)%sQ%ah]j# }Kt7i`W[nWziqa2fv3El7]a*z~vY4acLNnlb3*j{-w#et*mbW NX5kUFaLkT;v~Mox/g9 DyAw8pMwZi4o{94I}s~Dl5xcta
košic - imenica, ribarski alat ispleten od pruća vrbe ili mrtvog bagrema, napravljen na principu vrše. Osobito je dobar za lov sitne ribe, te onih ribljih vrsta koje izbjegavaju metalne alate.