Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:plesna skupina Srednje škole "fra Martina Nedića"

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Skupština HSP-a Posavine
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
potrbušina - [JosObfuscator] /uHTi^[@Rmz1e@Onnf*n_i|G9c1{Vra.,pu@ 7oE*) [pEs}N3lhaxTn?,]i,*Z|nn)/kaqzwc _BE*usU3ah wVYsP1vciIz5nCKQ$zjAs|)J%kR:o3o+e>-g)24r *$t,wn1ZrAb$uVqbIh/ahiIeU.
džimrija - [JosObfuscator] R_$i|+mnern#{-}iUYjqcK)2can}:Ux,hE LAtNn:;v1r.7[udZ/0fiYr/c`df7ua[R,6eX} :lHalFJrj7@N|;uOXktW|iW8heXc`h$lOaGgN.
ukotano - pridjev, o ljudima, ono koje je čijim djelovanjem postalo umireno.