Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Skupština HSP-a Posavine
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
opuzlavit - [JosObfuscator] `g=HWl0}pQaJ@gB;8oo=lr,6{xW P(uool |-kwG[o}2sBžFmmLsiA $AR@nihv~avH 16Orbuw{3.kso;|acmTb,n%aHl2Ft BAWi6 ann/fDNo7xgbhaR:mZ%ta{d,( )_`F3p}m%noARmEgQui@cžo{>v;$0ygas(2UZtu}Fi3:j 4s(^pmejt> %u>Us5lrjhZeoe1:dpaXNl C-Y^IdcuAgr9`o2Agg+[[ g-0bln5o}#I]r|avhK2v=JEqk.#PaR( [6$>uu]Ql T=v$=oD~dL`0i]/mO.
Slaninar - [JosObfuscator] 4bpnD`o?l>gtr,dn8aO|7hn( B11pBnm/H^oa}1RzV8R~i$vDj?m =h,C%z-a:1 ?xpkodcs0HN|o.0bG(~e%> psgbauGF$n R(.lzinjwqe1u0Z3vXw7TuemlnH3 p8/EGoMpbHnbo/a-SW~[lKzdkemz6 @=)SS]Loi}aMA{]/vCe(+,Q/w YSmq[4+lBXz#a+D2C3v*Z8o=5_In;7E5aqZcg~C1,8 ŠsNziJo3$|zkOc%6lacc
propadivat - glagol, o kiši ili snijegu, lagano padati, početi padati.