Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:snaša sa pocalicom i krpom

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 082

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
futljat - [JosObfuscator] jl1mNh2o0d|m;KmaCMMJ+t0Mt/iAPA #dgEinQ?akU3A `mGg;nIan6}|črCA%QiabnF=Om: j}d|AoHha% z}XsF;e) `snX{swonrgM39e51^ .VHvDTZ.Vu61OD2kcLUuO1 pp6ho9ua /pFp3owM)dTQu}d>,`g3]^ s(Bd+vL:KGu3@ćor*i5D H_n6Aoygje2EM,E%, Tl;8[iU9lj42j{-e/n*d|.oEzMBE %ia w7j#RtsvikEoiHZS W`)h$/e]oLDd:aO/t:aYskiB.
feršla - imenica, u nogometu, vanjski dio stopala, kao i naziv za udarac upućen vanjskom stranom noge.
zaokom(i)ce - [JosObfuscator] #mi:Hpaur1*Ni+*{2cl67oUgoo,; (lD@WoLne`o*{ydM I}3kGL1)5oUjdcC~e,~A i=joNe( RE9T+z$$_aO>yvvp.+0_e^OwzsELea/nV},oA) ,3uvuj_ :_ddBvvkolIs}ptO$r,r3D5]u/`IMkpiNZ07 cU(ksiMKl7MpTti{/ WP3~n[K*:le=3f9mrGp.^a@E4z9sv*Rbe}Fz58#*izRvf7i]wknu F(čk[M:|vjAsaoaWnrfM__.