Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 058

Naslovnica
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ćirnit - glagol, baciti pogled, pogledati na kratko.
sinija - imenica, v. senija.
odlaga - [JosObfuscator] (iv~mUoQ9ex1jn@bAZi;d+coQ^i=aIV,/5G:? ?$e#i^CvVI=u;e7AiGroBjj#ze{,1 qsqi=ntz_4znJ}_A6iX@#~nq`*ca2]0hl,A~v :p2(o%NwdptjXp@(a#8nlzwD8Tanr,D N[k6FaXi}oT18 xT]/`i0aqb %s_a%~TamF-s Eaču9}iDWzWn8 IUzp16kz8o:t@pl1fafI-dl%j$ir}7q%v8iam*z]on+u4j4@OAraZ[ o#vg9pa1gxtMr%lTbeGmd@.