Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
egede - [JosObfuscator] SžE@bmiQ$či#za?T.}nPEiRpjRU nL~gbglKj2;qa1zcOsbUCbOe%;nPib,G[U G-m,iveKG.nbD?9sIteX6/nrO}UVu?M4p$m6aecnun*:KytA,1_k> 1)?v5OQy%i/oeo)ZClmF:DFioXn}_wa
vrknit - [JosObfuscator] M(_1ygklh?ag]7:ghtJof)xrXlv=;G,UfJD (}hxoosdFlnoClmHi,wtfi4 h=Us/Y:e3h{]{,xRZl2 .?[oWptNpSka9sV23H[t3xki-t^,?>Y ^/pm#p)Lo>xSPl;4bFe25t5juy*emo63t9(v+i0x*_ aq%nHFtf[aU,+wk8?Lo/nlwZI MRb;;,qWais[zc3aNT?n~`jT3ay.
četerestero - broj, četrdeset nečega živoga, srednjeg gramatičkog roda (djece ili mladih od životinja), ili oznaka za četrdeset osoba koje nisu sve istog gramatičkog roda (žena, muškaraca i djece); četrdesetero, četrdesetoro.