Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:Baka i Ostružani

Naziv slike:

Naziv slike:Al dobro sad...

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Skupština HSP-a Posavine
Nedjelja, 29 Lipanj 2008

novi_logo.jpgSinoć, u dvorani Mjesnog odbora u Tolisi održana je izborna Skupština HSP-a Posavine. Nova je to stranka na političkom nebu Bosne i Hercegovine, te jedna od rijetkih političkih stranaka u Bosni i Hercegovini sa regionalnim djelovanjem.

Tako će HSP Posavine djelovati isključivo na teritoriju Bosanske Posavine, a time će se postići veća učinkovitost, jer će se sve odluke vezane za djelovanje stranke donositi isključivo u Posavini, rekao je novoizabrani predsjednik HSP-a posavine Andrija Mendeš. 

Za zamjenika predsjednika Marijan Kopić iz Oštre Luke, a za glavnog tajnika Đuro Oršolić iz Tolise. HSP Posavine izaći će i na izbore u dvjema izbornim jedinicama u Posavini i to u Distriktu Brčko i Općini Orašje.

Daniel Dominković

 

 

 
« Prethodna

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
utiboljčit se - [JosObfuscator] @ygDlMaL-gj=joaVQlZL,1QA> PsCgvqzm.E.2nE RWH-pVoktjZ=6iDCZ~$buhwoal-jqL:F;č#uiB:YantGG%0 BsWm4eiTh4@.
uroljat se - [JosObfuscator] F7cYgG%lM6$(a7euB[gPioo~TZf4l_UL,*I hdRoN}bki%@t)0;iHX5$ W@k7OyiK@lzH*er.22T,h{D: L:qj[{+ha,2ATwkeWTto` gvIsQy>Y2e73p/4 Vzu~l/#d$*eSWb`+olk2A`jLscOa]H,tliFjkC5.
kovraga - [JosObfuscator] [Mpzto8bsyto^bkiS(gTtKoBSy8P Ln8PgG`.;6u+UsZKf|;tp@akCV}X d>|ise*v7 -7RvN]i+CUs3_-yoI{Av}k.Ab@a$/ ]yQt)/rtwAbaJ0TvUrH%]aY`,NQ JOPQtP3|grcta){2KxvrCP2aq%- ?:14kcYTGoZ3GY,j-Fu:`#x Kj,erpc rtS}zfukkcokh.08 .g_Xuqbc}k)2l|oUnoj^*n9i*zwt4i6,, (5Wu=oBB$pLxaPWAW0sANa{hn9 mHKRkr[wo*}w[r8V=boxS0Kvi7T[,TCrO pRZ5#rvB@quvžf-gn?a/xuWr JN}t_VQ8#r0a*=twzvHOVga