Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 062

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Svečano zatvaranje Dana Tolise 2008.
Petak, 20 Lipanj 2008

nediljko.jpgU prepunoj dvorani „Dvor“, u fantastičnoj atmosferi svečano su zatvoreni ovogodišnji dani Tolise. Nakon svih događaja, nakon toliko dobrih stvari, nakon toliko susreta i druženja, dani Tolise i nisu mogli drugačije, doli spektakularno i završiti. Pet dana je Tolisa živjela za svoje goste, pet dana je Tolisa bila u znaku svečanosti koja nije viđena na ovim prostorima.

Na svečanosti zatvaranja dodijeljene su „Plakete Dana Tolise“, koje su i najveće priznanje koje netko može dobiti na ovoj svečanosti: Plaketu Dana Tolise ove godine zaslužili su: Borjana Krišto, predsjednica FBiH, Poduzeće Maxi iz Orašja, dvorana „Dvor Terra Tolis“ i osnovna škola fra Ilije Starčevića u Tolisi. Nebrojenim sponzorima dodijeljene su zahvalnice za sudjelovanje i doprinos organiziranju dana Tolise.

Naravno da posebne riječi pohvale zaslužuje Organizacijski odbor Dana Tolise, koji je brojao čak 34 člana, koji više od pola godine radi na organizaciji manifestacije, kao i više od stotinu volontera bez čijeg svesrdnog zalaganja i rada, ne bi ni bilo ovih dana.

U ovih pet dana, vaš reporter i izvjestitelj, bio je na svim manifestacijama povodom Dana Tolise i tijekom sutrašnjeg dana imat ćete prigodu pogledati galerije slika sa svakog događaja iz ove manifestacije.

Naravno, da nije bilo onog drskog napada na našu stranicu, sve vijesti imali biste isti dan, ali ovako ćete onda imati puno više slika, jer je vaš reporter i izvjestitelj imao više vremena za fotografiranje i praćenje manifestacije, dok stranica nije bila operativna.

Dogodine u isto vrijeme i na istom mjestu, imat ćemo još bolju manifestaciju, sa još više gostiju i sa još više sadržaja, jer ovo je postala manifestacija koja seže ne samo izvan granica Županije, nego i izvan granica države. Stoga već sada pozivamo sve zaintereseirane da se sa svojim idejama pridruže oko organizacije idućih još boljih i još većih Dana Tolise 2009. godine.

 

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
futljat - [JosObfuscator] xUhtoit#d09Da`qtlZxihV ZS3Sny1a( %_BFnLaaUd^čwF-XiWunuot`h >bPdX5~F0aJIZ isrS/wRet| Kb97gnQoHniJgXTsB3eQT3iJ Oh.Jva}VeuC_gk_14]Xu8Z +z.2>p9h,8UoOaD >Z>7pv}7$oEVddJv5uF,9 W|wvn0u=3ćaKOi~_N X,~bnGmo`F]go`KVxeGH,sECX $lzifj.i~jk:Wke5nBom]L Yi3H2 +t{M3ekpL0pVoX`::9 ?(th=FoZ~s7dnaVtXwiZ#VB.
kodob - prilog, tek, tek što, istom.
začeprljit - glagol, malo zakopati, početi kopati, pren. započeti kakve radove, pa odustati od njih.