Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Nedjelja, 08 Lipanj 2008

Koja ribaDanas, 8.6.2008.g., sa početkom u 7.00 sati, na reviru Špionice u Tolisi održava se natjecanje u športskom ribolovu na plovak.  Natjecanje organizira Ribolovno društvo Šaran iz Orašja, a ove godine natjecanje se održava na Špionicama, odnosno na području pod jurisdikcijom ribolovne sekcije Tolisa.

Natjecanje se održava u dvije starosne kategorije, seniori i juniori, a za pobjednike su kao i uvijek osigurane brojne nagrade.

Do sada je ukupno prijavljeno 21 natjecatelja iz cijele općine Orašje.  Prema riječima organizatora, bez obzira tko bude pobjednik, i bez obzira na to hoće li biti ribe,  za sve će biti osiguran izvrstan fiš-paprikaš, jer je riba za fiš davno prije osigurana. O ishodu samog natjecanja, blagovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šlajbuk - [JosObfuscator] 9;n{oUbOvT%uhčqQQaQrS%|k>au,ck k`ntAh+%oFV>INv=č]a=gtxnS9^gi{b+k5JE6,*Mx)0 W}yal%ux0ix#as)n2qecZiucrja
žlija - [JosObfuscator] (piOd=rSm||we]4)InKCA5UiGdQ9c$??aP8,Z OaXm(:xa%WrlVC>@$e~j+n|l{rad-4t( G>`MžUlZiP6x-ScsV)2a`,5 dkBJJaD+hš0i5Sč2siO]cddU[ai_U9Q,KgE4 {ž(lZp(lqiičy,)Q/i2|c.+pan.
dubak - [JosObfuscator] .d4mZ;j[h%f;eWč5jd`apI: .Fn8vaVgpW;v,rV6(aBs2~Fv)aO 0z9Y|sao t@?MuJč+`3s,evFDb?n$7BGj}lu-/e#d_) r9A]%hn+_JKoLod(LM[RagNxn)jjBFVuma5,;FQ# OVMhg>3o5Fdw+aMBGlbC5YjC`Wk:a2O,>3o7 ^q;xhG.AIUo{d>)ba94V[lDY~Ji{c2MVVaSd-.