Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 022

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Nedjelja, 08 Lipanj 2008

Koja ribaDanas, 8.6.2008.g., sa početkom u 7.00 sati, na reviru Špionice u Tolisi održava se natjecanje u športskom ribolovu na plovak.  Natjecanje organizira Ribolovno društvo Šaran iz Orašja, a ove godine natjecanje se održava na Špionicama, odnosno na području pod jurisdikcijom ribolovne sekcije Tolisa.

Natjecanje se održava u dvije starosne kategorije, seniori i juniori, a za pobjednike su kao i uvijek osigurane brojne nagrade.

Do sada je ukupno prijavljeno 21 natjecatelja iz cijele općine Orašje.  Prema riječima organizatora, bez obzira tko bude pobjednik, i bez obzira na to hoće li biti ribe,  za sve će biti osiguran izvrstan fiš-paprikaš, jer je riba za fiš davno prije osigurana. O ishodu samog natjecanja, blagovremeno ćemo vas informirati.

Daniel Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sikera - imenica, alatka za cijepanje drva, sjekira.
usančit se - [JosObfuscator] 6Dw6co*HzY 76Gt0iAWj;Oqe%Hl,u~ka,5jt7 qHiV0izsX~_MkriU?urgqi(`kv(hiiXFptnetC4i;na+{ .axj=sgNzIjeD8 xuK@sku=>lhi6@#UjF.se}*X;WšNtQjmX~i@t7A0WiXZxc Aa1[RswI|~We__e,wYRrZ VL(o-plF:ioP+se|jtGaS$GtD}i2Lh4Y hFn5};e]6,8^m:kRooG)zć{GBaonJcoR 9e%,r@ba+FdWiep ybyYMo*lxegi|/,QES To-@{o+B-sBu%jš>I4_0ie`@VtT+ui[ER z=9sgXneolFr.
nasmitat - glagol, nagomilati kakvih nepotrebnih stvari, pariviti otpad.