Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naprijed Vatreni!
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a biće nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije dočekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni čudo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo naći nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zaslužuje da se dostojno proslavi.

U svim kafićima u Posavini, organizirano je bodrenje Hrvatske reprezentacije, a malo je bilo kafića koji navijače nisu počastili pravim posavskim roštiljom (što više mesa i nemoj da slučajno fali). 

Nemali broj naših Posavaca na privremenom radu u Austriji bodrilo je vatrene na samom stadionu (vidjeli smo transparente), a nekoliko desetaka entuzijasta se uputilo i u Austriju. Naravno, očekujemo da nam po povratku dostave fotografije, a do tada evo samo dijelića atmosfere sa jučerašnje proslave pobjede Vatrenih.

 

 

img_4281.jpg
img_4283.jpg
img_4285.jpg
img_4286.jpg
 

 

Daniel Dominković
Slikali: Marijan Oršolić i Ana Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ustrgnit - [JosObfuscator] ;SSgQ~lRmsa$?_C>gQaIpbow?Sglm/u*A,X3K e(sAo~ VK^vHo]AGćU7cuq],RE6 SbWMu~kCbub%bIre5gVaI`Itq6}KOin+p%o.
tojič - [JosObfuscator] _U@p-jr:*[siirlm#ou@vg@w,NuNq ?zSppuB0rgiajpe*T}J efkk(Drza?p/ELtwkMwONoTW 27vy>6pZrH#els91am^1Mex/nPyca-1],%[U Rnbm6aHe]4lWlB}oUn8pBA{(Dri_zli>rxJjk+$5yeZ,A{ emR]n)aO)7l*CoKyk}čPfs6Eam^sp3.
tulav - [JosObfuscator] L7pAUrpisduepKnj%_-Ie}1va1lZ,i{G4^ SKAPoRKn6)Ja=j;m}1( S~kjo-jbLi4aXBS tJOUj?U.eb]}` p]ktjzfVa*-Bqtlk@^uB,S2UcP.]4a,15no,L`}1f Jp>rEqiX4v.)g+rl>DNQuBpeUaaw,xd |@l=Lg:lp5yo|u$y71pWFs.