Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naprijed Vatreni!
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a biće nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije dočekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni čudo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo naći nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zaslužuje da se dostojno proslavi.

U svim kafićima u Posavini, organizirano je bodrenje Hrvatske reprezentacije, a malo je bilo kafića koji navijače nisu počastili pravim posavskim roštiljom (što više mesa i nemoj da slučajno fali). 

Nemali broj naših Posavaca na privremenom radu u Austriji bodrilo je vatrene na samom stadionu (vidjeli smo transparente), a nekoliko desetaka entuzijasta se uputilo i u Austriju. Naravno, očekujemo da nam po povratku dostave fotografije, a do tada evo samo dijelića atmosfere sa jučerašnje proslave pobjede Vatrenih.

 

 

img_4281.jpg
img_4283.jpg
img_4285.jpg
img_4286.jpg
 

 

Daniel Dominković
Slikali: Marijan Oršolić i Ana Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uroljat se - [JosObfuscator] Zg^NnlqfWo0a+s^g?7o_4blo~4y0,ba _=x0bdln?o4zmb]iWftR{5{ih.w]k zzakd^iilPdLKewN,fB% e%cjyTa2jlku:o%T l{Us7xo?)ePn +cmKfuCXdp>e%bcFl_Lbnjg~3qnaSwc}ft()WiWiQ.
ušćuvat se - [JosObfuscator] s8Bg~il|@:anng2no${~2Gl.|5y,l~H[ (V_oiGs>?nW=(*o:6VljP:%K)i6t:gIXiiA A0swu(et:_9,hJ-5 |=93^o/s3i3/ijdCSD/eF;ćNa^#fWt:YiJy;$. p6[$ve5|sr9uO>93,ć}iXnv-:*u^QS*,w1? :8k>6I|/uthvaIt|}>iZiq6, vejsf14HieY8TU -=7$tn_aa6th >sWu2u=z}znYMc(9*un[0.
ćirit - glagol, viriti, provirivati.