Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:Gosti iz Japana

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naprijed Vatreni!
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a biće nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije dočekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni čudo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo naći nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zaslužuje da se dostojno proslavi.

U svim kafićima u Posavini, organizirano je bodrenje Hrvatske reprezentacije, a malo je bilo kafića koji navijače nisu počastili pravim posavskim roštiljom (što više mesa i nemoj da slučajno fali). 

Nemali broj naših Posavaca na privremenom radu u Austriji bodrilo je vatrene na samom stadionu (vidjeli smo transparente), a nekoliko desetaka entuzijasta se uputilo i u Austriju. Naravno, očekujemo da nam po povratku dostave fotografije, a do tada evo samo dijelića atmosfere sa jučerašnje proslave pobjede Vatrenih.

 

 

img_4281.jpg
img_4283.jpg
img_4285.jpg
img_4286.jpg
 

 

Daniel Dominković
Slikali: Marijan Oršolić i Ana Dominković

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nazvizgat se - glagol, jako se napiti, naliti se,naroljati se.
bliška - [JosObfuscator] wuir5]]m0J#eTa=tno1=I{i.=1,Sc>s+aEZ,_G pLi*%g6crea: )uR /-.1k@8{otAiXTj].o=W07jfe( _d(Oj;Ue//KFh $ceD1i.bXliuf9bjZ$c@k Y7b?MILRl3GZ[id)nž8TN$ReVq} R,^>ZzwM4SniXK,[Qd4ou=M= _jFiO(=TlX:=iqF 7ykW|acmk]PfWivJotBm}1MH| #v7$d{J9_r$oayuR~`(gpvoN~(8m;PUCh >WqsYRU7tYaC?hItlKijčC-kn[^loJmCO+0q eQ0,p{2rde8c%dN}m6we~xtLuc.G/6 kz8fbd_S*raXmg6Dc`c1riH[a]t+bmi_ 5Hn}oy>Zv.7XB|č:r>iY;?ć]u.
git - imenica meka eastična smjesa koja služi za zaptivanje, lijepljenje i sl., kit.