Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kleberit se - glagol, jako se smijati, smijati se glasno, ići na živce drugima prilikom smijanja. \"Šta se kleberiš tode, šta ti je smiješno?!\"
cerklaž - imenica, u građevinarstvu, završni dio zida prije postavljanja vijenca, obično od betona.
trcat se - [JosObfuscator] *|8n:gWgPlmE?cRa?`:PLgpUCocuC}lC_?,A %e-tFZvrr=$?uuBz#d/ic+GB9t1iQgj _jsb(iek,8.E H{bXtmW(y8{ulV~č:ni,tgd;i5Q8X ws{u6se; +H,r9HOx6aFcd5eDt$i%S$`1 qkhaV5Ik5$1oJvOxo8|gxRDX *^=oX)sJoQ/`bX{anFL.o}_g2t4 v-kMi|Hl%im9+| .6Y>o+`opUćN(~.eFs.VVgD9Q ]d:?*Oo@?bh[P]zrO`euaU+:U8` .\Jy"JGdGpO%5žNa4bO[eJ8#O +so@(erm T.$gDj]aVK_y^ ftIPRrXc[1IOMa8r:?]mj734D,Z{)/ 4`#k|awpdor%t (eH#{niwyOiBk8ht$ot 2#/tamVo} $rnTKn74$7pe~@dv2i-rdV/i-F\Iv*n:"X.