Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
blatara - imenica, naziv za starinsku kuću zidanu blatom.
končilo - [JosObfuscator] .z:i1x~FIm$Spe_8?Zn8iM/XcfVbhgaR,T ^JWd:i5^1o* 2Mrzi2b=oif4laQof^?:v}fVnWohg]f Np)T;r@i*t5bKH5fo7donprwaBQp`y,=U MnZa/nTXTjC^nKlbf3oHAHAtnL],Iq )*]Utscj4r]t:{Bx8r3;%VuZ/naPEoaY{Z.
patrice - [JosObfuscator] Ht@iO1my^7eR49n(i0zoV7ca`G=a2Kre,E @nP(AiR*}sgk:kpukk8a9Qo (Zi-zWwr#@*;n=2jlY{[[a; 1kIYRo~om^Qjra$?j 8Y~-s?XIY.lBJZDu`B]vhžiaQ#i|# w(v~z@s9Gia{? >Y63blrtpo/Y(jra]8Vnv(c=Xjsee?; 9pp.T>TrWMTiVO~laaAi*mYv$kb$Fo|smD ]B)Vm-I@do+)lS*0iL3wt}5ovS*$N.e4,]7 ZakaXrNPSCuXnnb;:iN(icja%X5}.