Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 115

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đoga - [JosObfuscator] =_`-iYjEkma8_p-ek2Jnqiv1PGAcVage,xknq) Ta=:p~ui/*o#Euzg4@#r7o*fdqsHnriWo5qUH,,Z*c( ..unt+eUL[g(pFo+,sS>_Dl>~BuAJGš;%nko*A sqHžF3o7e-%%nO%PNxs6m~klXU@oJ[bKN _čK~emBFll:K(jnaDquiAdkI0xPeV,)dwv }gKD%l)w5vumpY}auyLO:čFVIa~,Ixw (IMiRAsd#}cis=o.c~*tKkniuBo>:nI=Hz~jKaFN.
gamara - [JosObfuscator] WZRi|mAC/IJec*:ng)i%TacFU6EUaWT^,O|i :hhV`i;r5dpOpTN-a^? Zpk*n>ne?W~>č7FYTeDg3a4,{G JCU#v:J:eFjhElQi/k*aAQ R_58k)oBq=MlP_*R|i+i?KQčW+faiFEeXn-6`G3a)n M0|)ni8R>Ve*#Knpč=qqe=E^g5=k+ZaH,M(-t YxJ@k@a=REym|mOaur){aM9zJ:HYi u-^4\."BiFAM7xm,kranm)(1Xc kutRm/2Ei*sjRB gFjk~sa? SoG}Ngmwaa$_mbian>%r`j#;u]nl)- -@2Cb.D8DJ^6S-@aWG7 Tk*o1RdT, 5kUuYiulbćce~y{\K"Ekcm.
cenker - imenica, ribarski alat nalik na vršu, napravljen od koluta drveta i slično, opletenih mrežom u obliku lijevka ili valjka, unutar kojeg se nalazi suženi ulaz u obliku lijevka kroz koji riba ulazi unutra. Cenker se otežava sa donje strane kako bi stajao na dnu.