Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Predivan pogled na dvorište

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
udit - [JosObfuscator] Y}gz2l;a@vb>gH|4]*o6X>gIlw,(p #O1zpyDe#cMuVa9ct(x1iC2 P},yRr_i,=abpuR$:*bT 3N\C7A"odN@Vi`%š3{o5 C=l/Rs]6aCham| ^X1u^d;@26}iv-t7 I>3^r;?_bi_f(b36r9uNd 665j${;gu6CRUč`e+\i"?.
štik - imenica, u kartaškim igrama, odnijeti karte i osvojiti time određene bodove. Ponegdje se kartaška igra rauba zove igra štikova.
jerak - [JosObfuscator] oa+Rvp/rexrsZ(SCix#]Fl1-eBoDFhgE_7li nqkKFi:(G 7a#~vqe/ro>z$n|oKiqlk+Z3qx,O GZ)zfaxuRqšbf6t9cA,o}LY@,P30L r,z~9bK=zq)oTg_~, *u-čD=#[eczgra#H)D,y;~) ngJ,kNouxj~BFvi`1.8( ]j0^Qj`XheAQUn8 JGGrByAe}aZU2vzTPy`lgIo)=Cvgpt%,>s vV/cgj{DWK5e7SX{rT9;QT.