Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dublegdinja - [JosObfuscator] 0vIC}rdo#[}sDBQPxt/qNTIaPDs nFs-l?Ia5tXk.Jea0p UmSbI+$,hut$snl(fQyd4VeAUvI96e=e#v 8Wlkg#G;o[P1hljj?2NQa.sZ v7WZqsi0e. @EpcesV=č-S8_e-MLl,W#~Bw 53@Ro`JsBomb9,iU5t.+tiok OrY)uH W.l{[dv[jaZtvnDJej $mk~k;Oa~+D;UdGJbap B9~zsree8 =p%ih1zoss~t>ORd0i
ćukeći - pridjev, onaj koji pripada psu, pseći. \"Koliki ti je lanac oko vrata, ko da je ćukeći!\"
ušćuvat se - [JosObfuscator] }~gEfl7eaub#Gg/|.oI]X:3l/,A+ 8fDoPshln:;h5No6bLa2jo$iJEt-|3iJq?r -|s3e?Lge,c TLtoxTs2I$j(ZFJseTć9d//Ua8ut3}i@E Oi,v}mr@f4A#uVpysćs*)i4XR,n[+}u1q,% b@XUk:i4[zulW>LhG^xUaDxtg%5Uir`^;z ;sbk]-~e((o MnCa(cRaSJ] `4y0Os8qvIu`qPnHcJtoulo%.