Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava






Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 11
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:mošusna patka, 12X optički zoom.

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vrljavost - [JosObfuscator] _xi}Axmh/|esQ.%1nyoiI(H6cWg7aEos,fc lj8pt(j/e%3lb7err[s.(:nKJDRaQn9 Dtamtan4UqInNfTzaG2m,S`v/ {eoo{roLHpuaUrz(z~%P^zrb*o+Y4vBkUSMoOs*uS?%tu.
lajbić - [JosObfuscator] +džvt6e:>XnsVs|XW0}kgFi/v |-o~oxdOjaieaQv_UnJi1{R/ #p*cr#ehld;?%|mJ.h(Ze2t8Xv,17 c+glrmSuWeU8cdMUnZ|q7(j|alk
bolen - imenica, čelični klin koji služi za spajanje prikolice na traktor i slično.