Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Da popijemo pa i tri

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rdat - glagol, nespretno rukovati kakvom stvari, na taj način da se njome udara o kakve tvrde predmete.
maća - [JosObfuscator] -icn>mEeMj@n^t%Nhi]x8c:T~paiQ.?n,+7> qI0}7pxugo%ms7UKa=OjLTh24kRZ__VaqBkB,,D# aXMFWmNa3ć2`{Fer{LSh_=uia9x.
čelić - [JosObfuscator] egkik7mw>DBeFMn8sHi8+1c-a_,Vl@c }s6tkECrm=BL1a,en|QadixO ck)d:%daA^uelačb#R9=ay* UtOKtin:L}GlV>qiH>r{ %K^>kF$XdrKd:e>HqdVvH`e=EtwrvWa$0t,(u y:fd1r|_Hyvn^xe1nL=jn^eoOE` q#{TupHjzgg-NNXlza*90:yv`lmQ{mxj#X5eKy{os.