Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 16
Naziv slike:Stara jela 050

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

U vrlo ugodnoj atmosferi ,ministar Nevenko Herceg nas je izvjestio ,da njegovo Ministarstvo okoliša i turizma  podržava manifestaciju "Dani Tolise ". O radu i načinu rada Organizacijskog odbora izrazio se vrlo pohvlno. Obećao je da će doći na otvaranje manifestacuje, te da će njegovo Ministarstvo učestvovati u financiranju našeg projekta, s nadom da "Dani Tolise" postanu tradicija, koju će svake godine podržavati Federalno miniastarstvo kulture i  Federalno Ministarstvo okoliša i turuzma, jer je osobno uvjeren da naš projekt ima potencijala kako ljudskog tako i kulturološkog, te da je kao takav i potreban našoj sredini. 
 
Dr. stom. Iljo Vukić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
grizoguz - imenica, naziv za toaletni papir.
šoguljača - [JosObfuscator] šTauC`bp/lgjr(8juxnIas= jHpe^$ojlguajkMj2%u$xf^*g;:l9baJsPlkKtLt0`aXHo_o sJrAM,uS,pdO%+xiCč~ufaes|@tMK2Oaf*]>U 8d4p|[^o=oFFbs%KGueo9$$dVCa@zLq *FRsumJF> (hfArJuVJačqjL7Ek+`*o7[a8m4= x-iBQz-#FfaV^K|0 EchnCisjfZa=}ev^tgđrrLe0?nfF,j2R.[Ze* sr~plaGu:jV/[pčOJBamiF?c/deJ`eV]Wz qvArEil >+x,Hs?zz)l+dD.RIX ;?OMoI6o_0ghFgP]uXp-(jć^pSxi- )|>Pszci)zu{XL 5rLxWi8 (e_wmdSN%{r.j/uZaI_fgSKndiT lpU9;o;bsgOWKlw^iZ#KcP*Aib@Her.
panit - [JosObfuscator] NgU9l7awUcgQiYo%L9lMH,HfF +RčoY:@efYWQpt4ilBtqC0N+ih2,k3} 8MLIz#R.1,aqIuP+tlGvX|:rlau]ISrEt.a0eheEtvYi.n,tY0D$ 5zJa^~č,rehefXp#0+=gl?Bp6jH3Mi_=hdv8aNtxA*9iB.