Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Žika, transformers

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Predsjednica FBiH, Borjana Krišto, otvara "Dane Tolise 2008."
Predsjednica FBiH, Borjana Krišto, otvara "Dane Tolise 2008."
Petak, 16 Svibanj 2008

Borjana KrištoIz Ureda predsjednice FBiH, Borjane Krišto, Organizacijski odbor "Dana Tolise 2008." dobio je potvrdni odgovor, da će i ove godine, predsjednica FBiH Borjana Krišto biti glavna pokroviteljica, te će osobno otvoriti "Dani Tolise 2008", koji počinju u srijedu 11.06.2008. g.,  i traju do 15.06.2008. g.
    Otvorenje i završna večer održat će se u svadbenoj dvorani "DVOR - Terra Tolis" u Tolisi, gdje će biti postavljena i  etno-izložba ručnih radova.       

 

Za prvu večer "Dana Tolise 2008." predviđeno je predstavljanje knjige "Posavski književni zbornik" koju je za ovu priliku priredio prof. Mato Nedić sa suradnicima. Izdavač je Organizacijski odbor "Dana Tolise 2008".

    Tematski, knjiga se bavi piscima Bosanske Posavine (Orašje, Bos.Šamac, Modriča, Derventa, Gradačac, Brčko) od 19.st., počevši s fra Martinom Nedić, prvim Ilirom Bosne, pa sve do današnjih dana, a čija su imena zabilježena u Leksikonu hrvatske književnosti.

Dr.stom. Iljo Vukić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pračkica - imenica, istovremeni demunitiv i hipokoristik imenice prača.
kadašnje - pridjev, od kada, od kojeg vremena. \"Nemoj to jest ko zna kadašnje je to!\"
viksat - [JosObfuscator] (4ig=Plks,a|g?^o(lz3lv,|;@^ ;oY0čde*ex;zs7t)#j$kuaoSncgdm]n 5SUJp?r2[AneOme3a+l?.1z](iBcFvsX8age6t?i@s R3cGnaniSpOXheeU)lSEe(B,W O+4QgliTaa/šMNytd_imOt||o8$i-d| {vbFoBb]$xiuYewHdćx,xuyR8e8.