Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Obilježeno 100 godina čitaonice na Markovača
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019
100 godina čitaonice Markovače
Zadnjeg dana Dana Tolise, osim smotre folklora još se nešto događalo u Tolisi. Obilježeno je 100 godina osnivanja čitaonice na Markovača. Prije otkrivanja prigodne spomen-ploče o osnivanju i povijesti čitaonice upozao nas je Marijan Damjanović poznatiji kao Miljuš. Također, nazočne je pozdravio i predsjednik zaklade "Terra Tolis" i organizacijskog odbora Dana Tolise, Daniel Dominković. Ploču je otkrio unuk osnivača čitaonice - Marijan Đure Knežićeva - Tozo. 
Opširnije...
 
Književna nagrada kao promotor Tolise
Srijeda, 05 Lipanj 2019
Josip Mlakić - dobitnik književne nagrada Josip Mlakić, dobitnik ovogodišnje nagrade "Fra Martin Nedić" za roman "Skica u ledu", višestruko nagrađivani hrvatski i bh. književnik i scenarist, u razgovoru za Dnevnik.ba govorio je, između ostalog, o dobivanju nagrade, sudjelovanju na Danima Tolise te o stečenim dojmovima prilikom posjete kao i o drugim zanimljivim temama iz književnosti, javnog i političkog života.
Opširnije...
 
Smotra folklora
Utorak, 04 Lipanj 2019
Dani Tolise 2019. - Smotra folklora
Usprkos prijetnjama do posljednjeg trenutka, vrijeme je ovaj put bilo prijatelj Danima Tolise. Oko 16 i 30 u nedjelju, povorka od 14 KUD-ova krenula je od škole prema Lipi kroz Ostružane na igralište, gdje se održao koncert kulturno-umjetničkih društava pristiglih iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine, Slavonije i Vojvodine.
Opširnije...
 
Sloga osvojila memorijalni odbojkaški turnir
Nedjelja, 02 Lipanj 2019

Memorijalni odbojkaški turnir

Vremenske neprilike utjecale su na događanja predzadnjeg dana Dana Tolise. Igrarijada u punom programu se nije niti održala, a odbojkaški turnir je preseljen sa igrališta NK Sloge u dvoranu SC Fra Marin Nedić u Orašju.

Oko 16:30 na groblju Karaula su prestavnici Organizacijskog odbora Dana Tolise, odbojkaških ekipa i obitelji poginulih položili vijence na grobove naših branitelja i vrsnih odbojkaša, Marijana Oršolića Čarlija i Jose Oršolića Žirija, u čiju čast je i nastao ovaj memorijalni turnir još u sklopu prvih Dana Tolise 2007. godine. 
Dodane slike!

Opširnije...
 
Igrarijada u uvjetima kiše
Nedjelja, 02 Lipanj 2019
Dani Tolise 2019. - Igrarijada
Kiša je pokvarila dugo planiranu organizaciju Igrarijade i sve stare igre koje su trebale biti odigrane. Zbog kiše na igralištu je organizirano natjecanje samo u jednoj igri - zabijanje čavala u gredu.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 91 - 100 od 436

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
brez - prilog, bez: \"idite brez mene\".
šifunjer - [JosObfuscator] ;4GSeiH^%mp$he5nWi6c/OycaZI^,oF8 Yv:r)E}8sstz//aOiuf ,sY5tya9~js#rROi?Ao,nO$s={b2kkk1oh%g^hL_| 1Pk9jdrA$rSTv}3Zie1>n3~WooN4x`g(C7W jPRos|4JrhmHacVyjrU9?Ta/_g.
pridnoć - prilog, vrijeme prije noći, večer.