Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:metanje pocalice

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Memorijalni odbojkaki turnir arli-iri
Nedjelja, 25 Rujan 2011
Memorijalni odbojkaški turnir arli-iri 2011Juer, etvrtog dana Dana Tolise, u 10 sati predstavnici Organizacijskog odbora Dana Tolise poloili su bukete na grobove toliških zaljubljenika u odbojku - arlija i irija, koji su svoje ivote dali u Domovinskom ratu. U isto vrijeme poeo je i odbojkaški turnir na igralištu. U konkurenciji su bile 4 ekipe: tri domae - Sjever, 5 do 12 i Dream team te juniorska ekipa odbojkaškog kluba Murse iz Osijeka.
  (slike i video)
Opirnije...
 
Dani Tolise, trei dan
Subota, 24 Rujan 2011

hamlet-noz.jpgNaravno da je i trei dan Manifestacije donio mnoštvo zanimljivih sadraja. Ve od ranih jutarnjih sati, na školskom igralištu odigran je malonogometni turnir. U 12.00 sati, zapoela je Dvoru školska priredba, na kojoj se moglo vidjeti sve što djeca danas znaju, ali i zakljuiti da e u budunosti znati i puno više. Od recitacija, preko glazbenog programa, sviranja i pjevanja, plesanja i naravno "igranja" kola, sve do glume i u tome veoma uvjerljive izvedbe. Šahovski turnir zapoeo je u 16 sati.

Slike su u Slikovnici!

Opirnije...
 
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
Opirnije...
 
Zapoeli Dani Tolise 2011.
etvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSino u svadbenoj dvorani Dvor, zapoeli su peti Dani Tolise. U sveanoj atmosferi nazone je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, eljko Nedi. Fra Marijan Mio ivkovi, zaelio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam veine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Opirnije...
 
Sutra sveano otvaranje Dana Tolise
Utorak, 20 Rujan 2011
dvor-soba.jpgOrganizacijski odbor Dana Tolise, na sino odranoj sjednici, potvrdio je da je sve spremno za ovogodišnju Manifestaciju i da Dani Tolise mogu poeti. Zakljueno je da su svi pododbori odradili zadane poslove, te da su sve poteškoe na koje se nailazilo, riješene. Dane Tolise sveano e proglasiti otvorenim predsjednik Vlade upanije posavske, Marijan Oršoli.
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 91 - 100 od 307

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ferdemez - imenica, vrsta malenog noia na preklapanje. Rije je najvjerojatnije nastala od njemakog naziva za no na preklapanje (feder messer).
zanebesit se - glagol, neobino jako se zauditi.
skljokat se - [JosObfuscator] {>miHgz:g2m;u83dopb2Ui^sU`t`i`w}u |t}[]l|LoMOjA4 enDrp?^oD.~u7d^XohK *OAhXnFF>uNo*q]ecg+ao,.%jm{Z1?}a=,S7g c^z`aYvpy>or*(i6tVni]/B yn6;HD7a,L _g>z~e)?NsmMEl$jjAG/7%ij~u,Olux vSZq}pPOSJafs_tRrAiomd3,0X$? svos>Rr8iYK-i{$@nth6iR?ApB ~|j.Qs0B=BKe