Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Probni popis stanovništva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivači. Svi popisivači dužni su čuvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Opširnije...
 
Štete od suše
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStručno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na području Općine Orašje, danas započinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostrč i MZ Matići. Rad s poljoprivrednicima obavljat će se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo će raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrđivati nastalu štetu.
Opširnije...
 
17. Dani hrvatskog filma u Orašju
Petak, 31 Kolovoz 2012
dsc_0975.jpgORAŠJE 24.08.2012.g.- Orašje u subotu 1. rujna, 17. godinu za redom, oblači svoje festivalsko ruho, i pretvara se u filmsku prijestolnicu „Malu Pulu". Na repertoaru ovogodišnjih 17. Dana hrvatskoga filma u Orašju, naći će se 7 najnovijih ostvarenja iz hrvatske produkcije, a festival će otvoriti film „Pismo ćaći" redatelja Damira Čučića, dobitnika velike Zlatne Arene za najbolji film na ovogodišnjem 59. Festivalu igranog filma u Puli.
Opširnije...
 
Smotra folklora
Ponedjeljak, 04 Lipanj 2012
dsc_0399.jpgZavršnog dana Manifestacije, u nedjelju 3.6.2012., uz obilje sunca ali i topline, mnogobrojni posjetitelji, mogli su uživati u raskošnom izdanju narodnih nošnji i ljepoti onih koji su te nošnje nosili. Od škole u Tolisi uz staru lipu, pored kapele svetog Marka, kroz Ostružane do stadiona Sloge, mnoge oči uprle su poglede, a imale su što i vidjeti. 
Slike su dodane u Slikovnicu!
Opširnije...
 
Subota, odbojkaški turnir i koncert
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgČetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da će padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, Čarlija i Žirija, čije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 81 - 90 od 330

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
jakrebovi - [JosObfuscator] B3Bmx{`2nKxo:6u|;žb.i6,l`;f 5mijz@N:z?9m~BzSiDUz./šIslw,4jjpm@VegM`n:~va=$D* 9bI/|,it(IćF=$7TaZLL,`z ?;CHsk/mCi,n3Po`DcZ?nziZmlK~F Jz$c/H*aQJc $%pSuArK{sl{j(2BjC@Wa]c1v])x>0e)U m+pLr]B#oja8TswtN0oGOK;raiAj6eT$:;D *\D=FO"MkKVqv9}ci`K Okbfa+a0/k?29GEoaWc 0tj3is^$Aw 1/q*jfzsejHxo QkpT4t2r*Eg%NlhhqN0jwa%TBvMo.8R); PKmLu3U isnoFkpoaz-bP`2;i:_EJ,w1 n_k{+syaMmig Ro;|_j|U*sJa=,k?]r-Z^mesbF_topHI>vydae6|` Ruw,~n|^3Ee5LjbWakvu\Q(l1"
dovaren - pridjev, koji se normalno ponaša, koji ne pokazuje znakove ludila, normalan,ispravan. -\"Nisi ti baš dovaren, meni se čini.\"
uzajimat - [JosObfuscator] -%xgpwYrLl]t>)+a^2.mvgcoRlpQY,IRx>[ 0[uLSw:zsasa2j|dg,m+I=jNlnu@h+jyFi)i$v%J-a5t{a>Cui|x~7,%+ NqJp+Ju4oDzn$C|gatdj#jm`T$l>0jIi5v$_}[aqh3tn@bvjiP.