Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:dr. Zoran Grijak

Naziv slike:nije loše

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Obilježeno 100 godina čitaonice na Markovača
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019
100 godina čitaonice Markovače
Zadnjeg dana Dana Tolise, osim smotre folklora još se nešto događalo u Tolisi. Obilježeno je 100 godina osnivanja čitaonice na Markovača. Prije otkrivanja prigodne spomen-ploče o osnivanju i povijesti čitaonice upozao nas je Marijan Damjanović poznatiji kao Miljuš. Također, nazočne je pozdravio i predsjednik zaklade "Terra Tolis" i organizacijskog odbora Dana Tolise, Daniel Dominković. Ploču je otkrio unuk osnivača čitaonice - Marijan Đure Knežićeva - Tozo. 
Opširnije...
 
Književna nagrada kao promotor Tolise
Srijeda, 05 Lipanj 2019
Josip Mlakić - dobitnik književne nagrada Josip Mlakić, dobitnik ovogodišnje nagrade "Fra Martin Nedić" za roman "Skica u ledu", višestruko nagrađivani hrvatski i bh. književnik i scenarist, u razgovoru za Dnevnik.ba govorio je, između ostalog, o dobivanju nagrade, sudjelovanju na Danima Tolise te o stečenim dojmovima prilikom posjete kao i o drugim zanimljivim temama iz književnosti, javnog i političkog života.
Opširnije...
 
Smotra folklora
Utorak, 04 Lipanj 2019
Dani Tolise 2019. - Smotra folklora
Usprkos prijetnjama do posljednjeg trenutka, vrijeme je ovaj put bilo prijatelj Danima Tolise. Oko 16 i 30 u nedjelju, povorka od 14 KUD-ova krenula je od škole prema Lipi kroz Ostružane na igralište, gdje se održao koncert kulturno-umjetničkih društava pristiglih iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine, Slavonije i Vojvodine.
Opširnije...
 
Sloga osvojila memorijalni odbojkaški turnir
Nedjelja, 02 Lipanj 2019

Memorijalni odbojkaški turnir

Vremenske neprilike utjecale su na događanja predzadnjeg dana Dana Tolise. Igrarijada u punom programu se nije niti održala, a odbojkaški turnir je preseljen sa igrališta NK Sloge u dvoranu SC Fra Marin Nedić u Orašju.

Oko 16:30 na groblju Karaula su prestavnici Organizacijskog odbora Dana Tolise, odbojkaških ekipa i obitelji poginulih položili vijence na grobove naših branitelja i vrsnih odbojkaša, Marijana Oršolića Čarlija i Jose Oršolića Žirija, u čiju čast je i nastao ovaj memorijalni turnir još u sklopu prvih Dana Tolise 2007. godine. 
Dodane slike!

Opširnije...
 
Igrarijada u uvjetima kiše
Nedjelja, 02 Lipanj 2019
Dani Tolise 2019. - Igrarijada
Kiša je pokvarila dugo planiranu organizaciju Igrarijade i sve stare igre koje su trebale biti odigrane. Zbog kiše na igralištu je organizirano natjecanje samo u jednoj igri - zabijanje čavala u gredu.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 71 - 80 od 416

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zapanit - [JosObfuscator] Jj+LgMULmlFukaKNcgsFeo?aYOlLj,UtFW. rzskZ4CakVč(,~d;e5sCpGuV`aiE@t?iGcgL,>TU 62uOTzQ/oEGat0tC+/%`vaZouhLcr]f?Liit>t~%~pGidvRkA,|YfXe oKBT~zmaO)>pe.uK:dRšV_#]iXGtViQjYa.
upolovit - [JosObfuscator] >#Ag6;NlP(aI/Rtgim+%)oHlJ;cm,e0A#[ aOulc/r:B%atbadeK8c%iNnNt;f2?#ivsPo @JpH*oSMl`BaT =>F`k=/a$k5vI>fo`W$jgL/ lQpQ}coY59/sQVTlG=kaNs@5,wgD Eb)qiuyHtwLQiVj ,Aknleg?a)W~Z+ k2s{w6/2r|e2dX;i5ne#qipm ,[p=VsGocRC7is7l)FOVa_fB.
šaralica - [JosObfuscator] e$aQLmLG)axjll2-{D[iV||r (/v_mKueev8t#af(U+lqn3jbaixt [suQEk6=Fah[@c>l90uMpI qDAwzXLa)OT)P ^ER3ipnqb2e%?čp(Ms>eEzn65~gjpe/peeX lHs$Qru%1o6ShbPiW;hRo=ox rO`INkJqs%7oB@la4x>UaiKG~Uč`TE`uar|d M*FnzNxvy7eakhO$nMi[hu 8k-m~(o3rdkl_f):eib,LAc3+0W4e