Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:djed svojim putem

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Ja vjerujem – Goran Grgić feat Nene & Rockoko Orchestra
Utorak, 10 Studeni 2020
Ja vjerujem – Goran Grgić feat Nene & Rockoko Orchestra
„Ja vjerujem“ nova je pjesma Porinom nagrađenog autorskog tandema pjesnika Marka Pandurevića i skladatelja Slavka Nedića kojima se ovaj put pridružio i aranžer Krunoslav Dražić.
Podsjetimo, Marko Pandurević i Slavko Nedić su za svoj prvi autorski album „Čovjek i Bog iz Nazareta“ na kome su stihove govorili Glumci u Zagvozdu (Vedran Mlikota, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Anja Šovagović Despot, Bojana Gregorić i Sanja Marin) 2008. godine dobili Porina za najbolji album duhovne glazbe.

Opširnije...
 
Smotra folklora
Nedjelja, 04 Listopad 2020
Dani Tolise 2020 - Smotra folkloraZadnjeg dana Dana Tolise održana je i smotra folklora. Kako smo i ranije pisali, zbog posebnih okolnosti i ovogodišnja Smotra, kao i cijeli program Dana Tolise, bila je posebna. Za razliku od dosadašnje prakse kad smo na smotri imali mimohod i koncert preko 10 kulturno-umjetničkih društava, danas je održan koncert u režiji domaćeg KUD-a Kralj Tomislav i gostiju iz Novog Travnika - KUD-a "Stari Hrast 2000".(video i fotografije)
Opširnije...
 
Odbojkaški turnir "Čarli-Žiri"
Nedjelja, 04 Listopad 2020
Dani Tolise 2020 - OdbojkaDanas je održan memorijalni turnir "Čarli-Žiri" koji se održava u spomen na naše vrsne odbojkaše koji su život izgubili u Domovinskom ratu.
Delegacija Organizacijskog odbora, obitelji poginulih i predstavnici odbojkaškog kluba HOK Domaljevac položili su vijence na grobovima Marijana Oršolića Čarlija i Jose Oršolića Žirija.
(dodane fotografije)
Opširnije...
 
Igrarijada
Subota, 03 Listopad 2020
Dani Tolise 2020 - IgrarijadaNeuobičajeno prekrasan, sunčan listopadski dan. Idealan za organizaciju natjecanja u starim sportovima - igrarijadu. Za vrijeme natjecanja vrijedne ekipe spremale su fiš ili čobanac za svoja natjecanja.

Opširnije...
 
Otvoreni četrnaesti Dani Tolise
Subota, 03 Listopad 2020
Dani Tolise - OtvorenjeProgram otvaranja Dana Tolise započeo je jučer polaganjem vijenaca kod Spomen-obilježja poginulim braniteljima u Tolisi nakon čega je delegacija Organizacijskog odbora s gostima posjetila Franjevački samostan. Potom je uslijedilo svečano otvaranje Dana Tolise u prepunom Dvoru (prepun poštujući trenutačna pravila i ograničenja koja su na snazi).
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 61 - 70 od 422

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vorgavo - pridjev, krivudavo, neispravno, neravno.
mišat - glagol, 1. kružnim pokretima činiti da se sastojci sjedine; 2. zamijenjivati pojam sa pojmom, brkati; 3. premetanjem, veće skupine jednakih ili sličnih predmeta, učiniti da se ne zna položaj konkretnog pojedinačnog predmeta (miješati karte).
zagitovat - glagol, postaviti kit, zapušiti, zalijepiti kitom.