Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prilje se sa zaprškom od mljevene paprike

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Natjecanje u pravljenju posavske pogače
Petak, 28 Svibanj 2021
Pogača
U sklopu Manifestacije Dani Tolise dana 12.6.2021. održat će se natjecanje za izbor najbolje pogače. Organizacijski odbor Dana Tolise 2021 donio je pravila za prijavu i izbor najbolje posavske pogače koje možete pročitati u nastavku članka!

 
 
 
 
Opširnije...
 
Program Dana Tolise 2021.
Petak, 21 Svibanj 2021
Dani Tolise 2021 - program
Malo po malo ponovo smo došli u najdraže doba godine za Tolišane, a to su dani kad se održavaju Dani Tolise. Petnaesti Dani Tolise bit će još bolji i sadržajniji nego prethodni, a trajat će i duže. Počinju u utorak, 8. lipnja, a završit će tradicionalno, smotrom folklora i svečanim zatvaranjem u nedjelju, 13. lipnja. Par dana prije službenog početka Dana Tolise, točnije u nedjelju 6. lipnja, organizirat će se i regata kajacima i kanuima kao uvertira manifestacije.
Opširnije...
 
Pristigla književna djela za književnu nagradu „Fra Martin Nedić“
Ponedjeljak, 19 Travanj 2021
Pristigla književna djela za književnu nagradu „Fra Martin Nedić“
Rok za prijavu knjiga na ovogodišnji natječaj za dodjelu književne nagrade "Fra Martin Nedić" istekao je 1. travnja. Broj prijavljenih knjiga malo je skromniji nego inače, što je donekle i razumljivo s obzirom na stanje u proteklih godinu dana. 
Opširnije...
 
Raspisan natječaj za dodjelu Književne nagrade "Fra Martin Nedić" za 2021. godinu
Srijeda, 06 Siječanj 2021
Raspisan natječaj za dodjelu Književne nagrade
Na sjednici 23. prosinca 2020. godine Upravni odbor Zaklade Terra Tolis donio je odluku o raspisivanju NATJEČAJA za dodjelu Književne nagrade “FRA MARTIN NEDIĆ“ za 2021.
Književna nagrada ustanovljena je kako bi se očuvalo sjećanje na život i djelovanje prvog ilirca iz Bosne, fra Martina Nedića (Tolisa, 1. travnja 1810. – 26. svibnja 1895.). 
Opširnije...
 
Ja vjerujem – Goran Grgić feat Nene & Rockoko Orchestra
Utorak, 10 Studeni 2020
Ja vjerujem – Goran Grgić feat Nene & Rockoko Orchestra
„Ja vjerujem“ nova je pjesma Porinom nagrađenog autorskog tandema pjesnika Marka Pandurevića i skladatelja Slavka Nedića kojima se ovaj put pridružio i aranžer Krunoslav Dražić.
Podsjetimo, Marko Pandurević i Slavko Nedić su za svoj prvi autorski album „Čovjek i Bog iz Nazareta“ na kome su stihove govorili Glumci u Zagvozdu (Vedran Mlikota, Goran Navojec, Ivo Gregurević, Anja Šovagović Despot, Bojana Gregorić i Sanja Marin) 2008. godine dobili Porina za najbolji album duhovne glazbe.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 51 - 60 od 416

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vjeme - imenica, množ. mliječne žlijezde krave, koze i sl.
šlonfa - imenica, naziv za loptu šlonfaru odmilja.
zakatančit - [JosObfuscator] IE+lMgOi0l0EmKa.(gG@ofntlS*FS,>at r+}Dvv5*y.`056a Z$iz=kC_a6`ćDq;+eiSTFmSlS~B5uiV{t2tax:betN.