Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:ručni radovi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:babe

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Nedjelja, 08 Lipanj 2008

Koja ribaDanas, 8.6.2008.g., sa početkom u 7.00 sati, na reviru Špionice u Tolisi održava se natjecanje u športskom ribolovu na plovak.  Natjecanje organizira Ribolovno društvo Šaran iz Orašja, a ove godine natjecanje se održava na Špionicama, odnosno na području pod jurisdikcijom ribolovne sekcije Tolisa.

Opširnije...
 
Napokon kiša
Petak, 06 Lipanj 2008

nevrijeme.jpgNapokon je nakon gotovo mjesec dana u Tolisi i okolici pala kiša. Nakon tjedana visokih ljetnih temperatura, i suše, stigla je i dugo željena kiša. Kiša je počela padati kasno poslije podne i jakim intezitetom padala više od dva sata, a i nakon toga je rominjala.

Opširnije...
 
VL: Terra Tolys čuva tradiciju
Srijeda, 21 Svibanj 2008

Tolisa u znaku smotre folklora sa 15 društava, promocija, izložbi, poezije, koncerta

  Dani Tolise 2007 - Smotra folklora(Večernji list)
TOLISA - Prekrasnu tolišku tkanicu međunarodne smotre folklora ove će godine tijekom manifestacije Dani Tolise  svojom pjesmom, igrom i plesom izvesti 15 Kulturno umjetnih društava iz Slavonije, Hercegovine, Rijeke te domaća društva posavskoga kraja. Pet dana, od 11 do 15 lipnja Tolisa će biti u znaku brojnih kulturnih sadržaja na kojima bi pozavidjele puno veće sredine.


Opširnije...
 
Podrška Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Danima Tolise"
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade Županije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanovićem, organozirao je prijem za Slavka Vukića i Ilju Vukića, predsjednika i člana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

Opširnije...
 
Predsjednica FBiH, Borjana Krišto, otvara "Dane Tolise 2008."
Petak, 16 Svibanj 2008

Borjana KrištoIz Ureda predsjednice FBiH, Borjane Krišto, Organizacijski odbor "Dana Tolise 2008." dobio je potvrdni odgovor, da će i ove godine, predsjednica FBiH Borjana Krišto biti glavna pokroviteljica, te će osobno otvoriti "Dani Tolise 2008", koji počinju u srijedu 11.06.2008. g.,  i traju do 15.06.2008. g.
    Otvorenje i završna večer održat će se u svadbenoj dvorani "DVOR - Terra Tolis" u Tolisi, gdje će biti postavljena i  etno-izložba ručnih radova.       

 
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 311 - 320 od 330

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
grizoguz - imenica, naziv za toaletni papir.
stative - imenica, množ. tkalački stan.
pekatit - glagol, štedjeti na nečemu na čemu se ne bi trebalo štedjeti. Oskudjevati.