Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:vašar

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Svi Sveti misa 2008 06

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Natjecanje u gađanju glinenih golubova
Srijeda, 31 Svibanj 2023
Natjecanje u gađanju glinenih golubovaDanas, s početkom u 10 sati, po ne baš lijepom vremenu, na strelištu Lovačke udruge "Sava" Orašje u Tolisi održano je otvoreno natjecanje u gađanju glinenih golubova, disciplina trap.
Ovo je drugo natjecanje organizirano u sklopu Dana Tolise, a predsjednik lovačke sekcije Đuro Oršolić Đukacija se nada da će postati i dio stalnog programa Dana Tolise.
Opširnije...
 
Promocija knjige "Svjedok svjetlosti"
Utorak, 30 Svibanj 2023
Promocija monografije o fra Iliji Starčeviću Večeras s početkom u 20 sati u prepunoj samostanskoj dvorani održana je promocija monografije o fra Iliji Starčeviću "Svjedok svjetlosti" autora Mate Nedića.
Među nazočnima posebno su pozdravljeni gvardijan franjevačkog samostana i župnik Župe Tolisa, fra Marija Jurića te predsjednik Ogranka Matice Hrtvatske u Vinkovcima Dražen Švagelj.

Opširnije...
 
"U mojoj školi"
Utorak, 30 Svibanj 2023
Dramska radionica Četverodnevna dramska radionica "U mojoj školi" održana je prethodnih dana u Tolisi.
Radionica namijenjena početnicima, bazirana je na vježbama osvještavanja vlastitog tijela i glasa te prostora scene i ljudi na sceni.
Opširnije...
 
Dobitnici književne nagrade "Fra Martin Nedić" za 2023. godinu
Utorak, 30 Svibanj 2023
Književna nagrada "Fra Martin Nedić"Upravni odbor zaklade Terra Tolis na sjednici u utorak, 23. svibnja 2023. godine, prihvatio je prijedlog prosudbenog povjerenstva za dodjelu Književne nagrade "Fra Martin Nedić" za 2023. godinu.
Marina Alerić Bebić dobitnica je treće nagrade za zbirku pjesama "Lomača".
Druga nagrada, za zbirku poezije "Duh i voda", pripala je Petru Elezu.

Opširnije...
 
Otvoreni sedamnaesti Dani Tolise
Utorak, 30 Svibanj 2023
Otvorenje Dana Tolise 2023Sinoć su otvoreni sedamnaesti Dani Tolise.
Predstavnici Organizacijskog odbora zajedno s uvaženim gostima položili su vijence ispred Spomen-obilježja poginulim braniteljima u Tolisi.
Kako se ove godine obilježava i 200 godina od osnivanja prve pučke škole u BiH delegacija je posjetila i osnovnu školu „fra Ilije Starčevića“  koja nosi ime po svom osnivaču.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 40 od 436

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
crljivo - [JosObfuscator] ^#pOLQtrYf7{i0dk[{j|d,D;emhO%lvA#.1,@F%I ViB?o(:|2sL4?o3Dbl-i?7htbo6WFV q38oYd) dv#v*1omć|3wuwh4oN,O[W Eo-37gTn6AnQpoz vDk,*G$ofU6(j8R[eR-CC {K>sZsc`uZo*b ,ganUa*xmvopIu;u`af{Ll/ijksB Jcc-wjcrAfvEi_lVT.
ajsa - imenica, nečasna ženska osoba.
džežma - [JosObfuscator] OiJmHLpeft@rQnsBkUBi>?cB2d#aS;,R,}wW^O FwNPwp~AHoRQs+/%NTuRdrnP,ao oJ[=Hz,baoTf R}k8hu_shHiM6a:nmgjIPdVeUm^A{ ww(mvk7Iljpaqlebvuexx,8)rD myv?k|[a0LovMGJo2V$v,xnZwfiS6$kF{e.