Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Humanitarci hvala
Utorak, 27 Svibanj 2014
Tolisa u oima humanitarca
Iz velike vode koja nas je zavila u mokro isplivaju i lijepe prie. To su humanitarci diljem svijeta koji osjete potrebu da trebaju pomoi i zauvijek nas zadue svojom gestom. Hrana i druga materijalna pomo je bitna i neophodna u ovim vremenima, ona nas nahrani i pomogne da preivimo, ali još bitnije i trajnije, gesta tih ljudi nahrani nam dušu za sva vremena. 
Opirnije...
 
Poplave u videu
Ponedjeljak, 26 Svibanj 2014
Poplavljena Posavina
Nastavljajui se na prethodni lanak, objavljujemo par video uradaka sa interneta. Još ih puno ima dijeljenih na facebooku i youtubu pa ih sami potraite, što ne sumnjamo da ve niste. 
(video)


Opirnije...
 
Katastrofalne poplave
Subota, 24 Svibanj 2014

Poplave Posavine iz svemira

Svjedoci smo katastrofalnih poplava koje su zadesile naš kraj. Sve je poelo obilnim višednevnim padalinama, a na poplave epskih proporcija ukazala je 14.05.2014. nabujala Miljacka u Sarajevu, nakon ega su potapani gradovi, a u tim poecima najviše su stradali Maglaj i Doboj. Poslije su se samo nizali gradovi i sela.


 

Opirnije...
 
Markov dan
Subota, 26 Travanj 2014
_dsc8532.jpgJuer je (25.4.2014.) u Tolisi sveano proslavljen Markov dan- dan zaštitnika našeg mjesta. Iako je u jutarnjim satima izgledalo da e kiša padati cijeli dan, ipak se pred poetak mise vrijeme popravilo, pa je u poslijepodnevnim satima bilo ak i sunanog vremena. Sveana Sveta misa tradicionalno je odrana pred Kapelom svetog Marka u Tolisi, koju je predvodio naš fra Joso Oršoli, definitor Provincije Bosne Srebrene.
Opirnije...
 
Dan planeta Zemlje
Utorak, 22 Travanj 2014
800px-earth_flag_pd.jpgNa našem Portalu www.tolisa.info, esto ste mogli proitati lanke vezane za okoliš, odnosno za potrebu njegovog ouvanja, gdje smo nerijetko kritizirali mnoge koji su duni poduzeti sve, a ne poduzimaju gotovo ništa kada je u pitanju zaštita okoliša. Ili, što je još gore, ti isti esto djeluju tako da potiu zagaivae da budu još vei zagaivai. Naalost, danas na Dan planeta Zemlje, vidimo da situacija biva još gora. 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 21 - 30 od 307

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
krezo - imenica, krezuba osoba, osoba bez zubi.
kaljuga - [JosObfuscator] xboa8Da)r+e?i@csqjOanQ eF_[o*+,dXCX( Nu;9kxqOG/iDFQ8XLe`3,.; -p_bZ>Lpl@ahtK(hxo*OAlQ,@R% JgT{VPlJsJkJiunbAUd`,f1b .UkCOa2QTDzle>qRjMe@-`u4.JPaa__q.
lidnit se - glagol, biti neoprezan prilikom sjedenja, umalo pasti sjedei na kakvom rubu, mrdnuti se naglo unazad.