Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Dani Tolise, trei dan
Subota, 24 Rujan 2011

hamlet-noz.jpgNaravno da je i trei dan Manifestacije donio mnoštvo zanimljivih sadraja. Ve od ranih jutarnjih sati, na školskom igralištu odigran je malonogometni turnir. U 12.00 sati, zapoela je Dvoru školska priredba, na kojoj se moglo vidjeti sve što djeca danas znaju, ali i zakljuiti da e u budunosti znati i puno više. Od recitacija, preko glazbenog programa, sviranja i pjevanja, plesanja i naravno "igranja" kola, sve do glume i u tome veoma uvjerljive izvedbe. Šahovski turnir zapoeo je u 16 sati.

Slike su u Slikovnici!

Opirnije...
 
Drugi dan
Petak, 23 Rujan 2011
dsc_2109.jpgJuer (22.9.2011.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise i susjednih sela na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu. 
Slike su u Slikovnici!
Opirnije...
 
Zapoeli Dani Tolise 2011.
etvrtak, 22 Rujan 2011
dsc_1856.jpgSino u svadbenoj dvorani Dvor, zapoeli su peti Dani Tolise. U sveanoj atmosferi nazone je pozdravio predsjednik Zaklade Terra Tolis, eljko Nedi. Fra Marijan Mio ivkovi, zaelio je sve najbolje za ovu kulturnu manifestaciju, posebno pohvalivši sve volontere koji su sudjelovali u ovom projektu, kao i entuzijazam veine Tolišana.
Slike su u Slikovnici!
Opirnije...
 
Sutra sveano otvaranje Dana Tolise
Utorak, 20 Rujan 2011
dvor-soba.jpgOrganizacijski odbor Dana Tolise, na sino odranoj sjednici, potvrdio je da je sve spremno za ovogodišnju Manifestaciju i da Dani Tolise mogu poeti. Zakljueno je da su svi pododbori odradili zadane poslove, te da su sve poteškoe na koje se nailazilo, riješene. Dane Tolise sveano e proglasiti otvorenim predsjednik Vlade upanije posavske, Marijan Oršoli.
Opirnije...
 
Dani Tolise 2011.
Utorak, 13 Rujan 2011
Dani Tolise - pozornica
Sve je spremno za Dane Tolise 2011. U Organizaciji Zaklade "Terra Tolis" i ove godine Tolisa se sprema pokazati ono najbolje što ima, na ve jubilarnoj petoj po redu manifestaciji Dani Tolise. Program manifestacije zapoinje u srijedu 21.9. u 20.00 sati. Na veeri otvaranja Dana, bit e promovirana knjiga fra Bone Nedia, Razni doivljaji prošlosti.
 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedea » Kraj »»

Stranice 101 - 110 od 316

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
cavlit - [JosObfuscator] Vi.pbLr9FwoH+Fs>Biskm-:tO>i-Ss~,QaBW %m+FAsowrpxl,iY;%zt5Xi2QAH,H. ut^f8/rCaD3#aT~iiitG;mir,i^z C$}iv/S:dslNkDkWW3MSaP/6tFt#{(5i,a+^I.
fana - imenica, prilikom bukanja, okomito pruena pruga buke, koja slui kao mjera debljine buke koja e se staviti na zid.
luda - imenica, trenutak ludosti, vrijeme u kojem se netko ne ponaa normalno: \"ne zna ti kaki sam ja kad me luda uvati\".