Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:na siniji friki kruv i prokule

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
ahovski turnir
Petak, 10 Lipanj 2016
Šahovski turnir - Dani Tolise 2016
Juer, 09.06.2016. s poetkom u 15:00 odran je Šahovski turnir organiziran u sklopu Dana Tolise 2016.
Suorganizatori su bili Šahovski klub Orašje i Zaklada Terra Tolis. Natjecanje je odrano u dvije kategorije, kadetskoj i seniorskoj.
Igralo se po švicarskom sustavu. Turnir je otvorio profesor Mario Oršoli ispred Zaklade, a zahvalnice i nagrade je uruio Tunjo Maroševi ispred šahovskog kluba Orašje.
Opirnije...
 
Sveano otvoreni deseti Dani Tolise
etvrtak, 09 Lipanj 2016
_dsc7633.jpgU crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, sino su sveano otvoreni jubilarni deseti Dani Tolise. Manifestaciju je u ime predsjednika Federacije BiH, Marinka avare otvorio njegov izaslanik, gospodin Pavo Šljivi. U najavnom govoru, predsjednik Zaklade Terra Tolis ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora ove Manifestacije, Mario Oršoli, ukratko je predstavio sva zbivanja koja e se odrati na Danima Tolise, sa naglaskom na desetogodišnjem  kontinuitetu, koji nam daje za pravo da  u ovoj godini, kao i iduim godinama oekujemo još bolje i još više. 
Opirnije...
 
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Opirnije...
 
Pobjednik knjievne nagrade fra Martin Nedi 2016.
Petak, 03 Lipanj 2016
_dsc6940.jpgProsudbeno povjerenstvo za dodjelu Knjievne nagrade „fra Martin Nedi" je predloilo, a Upravni odbor Zaklade „Terra Tolis" iz Tolise donio Odluku da poetska zbirka "Sedam velikih biblijskih poema", autora Drage ondria iz Splita bude nagraena prvom nagradom. Na natjeaj, koji je trajao od 1.1.2016. do 1.4. 2016. (roendan fra Martina Nedia), pristigao je rekordno velik broj knjiga, ak 42. 
Opirnije...
 
Deseti Dani Tolise- program
Petak, 03 Lipanj 2016

dscn2284.jpgJubilarni deseti Dani Tolise, koji se ove godine odravaju od 8. do 12. lipnja,  bit e bogati razliitim sportskim i kulturno-umjetnikim sadrajima. Organizatori su se i ove godine pobrinuli da svatko pronae ponešto zanimljivo za sebe. Stoga vas pozivamo da pratite sve dogaaje na ovogodišnjim Danima Tolise, da prenosite fotografije, videozapise i vijesti. Tolišanke i Tolišane molimo da i nadalje budu dobri domaini.  U nastavku donosimo Program desetih Dana Tolise:

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 11 - 20 od 315

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ikvina - [JosObfuscator] P.124i8tV[bmQeUn}ibc=F8yagl;,,r2.^S gPOvOIresO}ot#D@Ba. adh@r.uc*6^{Ft;;$We5Xn3sek }@$uxiGQgq[G`Crp_e2G,gMn ?b(iY}~8nkg=.g~?Uoztdtj.
kuvaica - imenica, naziv za ensku osobu koja kuha, kuharica, enska osoba koja je zaduena za pripremanje jela u svatovima.
ponediljak - imenica, dan u tjednu, ponedjeljak.