Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 057

Naziv slike:

Naziv slike:dobra je i kobasica

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Svijet obojio u areno
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017
Obojano u šareno
Prijatelj i kolega wwwtolisoinfovac, umjetniki multipraktik, pisac romana "Mladen i Manda", scenarist i redatelj istoimene predstave, autor Posavskog rjenika na ovoj stranici i još puno toga, iznjedrio je još jedno kreativno djelo. Nedavno je predstavljena knjiga djeijih pjesama "Obojeno u šareno".
Nastala je u nudi, bio je zaduen za uspavljivanje djece, postojea literatura se potrošila, i kako autor kae, izmišljajui prie za spavanje jednom, drugom, treem djetetu, prie, pjesmice su rasle, nadograivale se i nakon odreenog vremena ih je odluio podijeliti s drugima.
Osobno, proitao sam knjigu i uivao u pjesmicama. Duhovite, zanimljive, poune. Kako za odrasle, tako i za djecu. Ako imate djecu ili je planirate imati, obavezno im itajte pjesmice iz ove knjige!
Opirnije...
 
Smotra folklora
Srijeda, 21 Lipanj 2017
DT2017 - Smotra folklora - 19a.jpg
U nedjelju je na programu bila smotra folklora. U 16:30, osam pristiglih KUD-ova krenulo je u mimohod poznatom rutom - od škole, pored lipe, kroz Ostruane do igrališta gdje je smotra i odrana. Brojni mještani su doekali lanove povorke, a posebna zahvala Ostruanima, ostruaniskim enama što su kao i prethodnih godinama na putu do igrališta doekali povorku s kolaima, piem i svakojakim domaim delicijama. Ni povorka nije ostala duna, poastila ih je pjesmom, plesom, veseljem i zahvalnošu. 
Opirnije...
 
Kazalina predstava
Utorak, 20 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Predstava aj za dvije
U subotu naveer uprizorena je kazališna predstava u Domu Kulture u Tolisi. U goste nam je došlo amatersko kazalište "Mika ivkovi" iz Retkovaca. Nastupili su sa predstavom aj za dvije, prema djelu slovenskog pisca Toneta Partljia.
Opirnije...
 
Dani Tolise - Sportski dan
Nedjelja, 18 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Sportski dan
Natjecateljski dan u sklopu Dana Tolise zapoeo je polaganjem vijenaca, a potom i odigravanjem tradicionalnog odbojkaškog turnira u ast naših odbojkaša arlija i irija, poginulih u Domovinskom ratu. Poslije je odigrana sveana nogometna utakmica povodom 70 godina postojanja ŠK Sloge.
(nove slike)
Opirnije...
 
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Treeg dana Dana Tolise odrane su dvije biciklijade, djeija i za odrasle te koncert domaeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije sprijeila odravanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlaih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 316

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
otu se - [JosObfuscator] ;,edgBTaZlXW7aLN{gPnoY9Fla[,4}A_ l?:o.Y[3 >Zb$/|iflwVAj}kzarm,#r_a4^,# Fo]fjya8Z%kUiaXdKutfxMi9,;g=% 3UrGpoJyswnSs_5a`c}i~Hqw/t[5FiGg|,/n0c 3z2(xniCa1`_]rPJn6aAsB25:qtAP.$ei}l,Q _tFmnTj7eS4 kb-rg{fiu5)gVt#n~~siwf_}P iK-CLv_Ki2emR;oe(D^;S bsSv9Fl`@ad;bCS_8H.
pervaz - [JosObfuscator] ii5mo1jBTe#-%Z;n_w,ijEN6$c*%Cia,FhD,WA `}/Z~^~tji>pD@tTinVixqU.6kjH]G 623~pZrto*tTiYv]7Bg cTkusuHFu2EnP*t~c#dw(a% }neaC 9/a(KpD6r~p`ebd5Gn35Nk+jFqu38oGj^cU cMlrspt;[n@(rvwJaYnT?i3G M_ako@A/apE|FpyX3Qe@SyW>,y% DRDXNLp7ijdlXgV0wt%5.
kajat - [JosObfuscator] }n]Yo#DCsVfiA7)tb_-2EiTi e-CBcN9r>.nnZ4^iS/nr:pu$VUO[,F )(gRuM_:arEHl23Ci}txxpid :7z9:aoZ 63xiic4s3jG?{od^yCmG (p-s,FPJmJO,Rr3La/Jm2;uhm]..yg 8RPiR;SsSUkNN-0aiTuYjPB6Kaxh@tGt:-Zplr+ma|e:9>wjs9wtyf3ZEad$Et,iy pf8(nNoA3npksiv:if(_%tL4Gaoi96 kP_ccrsPg2nuiSnhij4iJHnhT)ou{JGIY.