Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 087

Naziv slike:ovako se lijepo parkira u kanal

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Svijet obojio u areno
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017
Obojano u šareno
Prijatelj i kolega wwwtolisoinfovac, umjetniki multipraktik, pisac romana "Mladen i Manda", scenarist i redatelj istoimene predstave, autor Posavskog rjenika na ovoj stranici i još puno toga, iznjedrio je još jedno kreativno djelo. Nedavno je predstavljena knjiga djeijih pjesama "Obojeno u šareno".
Nastala je u nudi, bio je zaduen za uspavljivanje djece, postojea literatura se potrošila, i kako autor kae, izmišljajui prie za spavanje jednom, drugom, treem djetetu, prie, pjesmice su rasle, nadograivale se i nakon odreenog vremena ih je odluio podijeliti s drugima.
Osobno, proitao sam knjigu i uivao u pjesmicama. Duhovite, zanimljive, poune. Kako za odrasle, tako i za djecu. Ako imate djecu ili je planirate imati, obavezno im itajte pjesmice iz ove knjige!
Opirnije...
 
Smotra folklora
Srijeda, 21 Lipanj 2017
DT2017 - Smotra folklora - 19a.jpg
U nedjelju je na programu bila smotra folklora. U 16:30, osam pristiglih KUD-ova krenulo je u mimohod poznatom rutom - od škole, pored lipe, kroz Ostruane do igrališta gdje je smotra i odrana. Brojni mještani su doekali lanove povorke, a posebna zahvala Ostruanima, ostruaniskim enama što su kao i prethodnih godinama na putu do igrališta doekali povorku s kolaima, piem i svakojakim domaim delicijama. Ni povorka nije ostala duna, poastila ih je pjesmom, plesom, veseljem i zahvalnošu. 
Opirnije...
 
Kazalina predstava
Utorak, 20 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Predstava aj za dvije
U subotu naveer uprizorena je kazališna predstava u Domu Kulture u Tolisi. U goste nam je došlo amatersko kazalište "Mika ivkovi" iz Retkovaca. Nastupili su sa predstavom aj za dvije, prema djelu slovenskog pisca Toneta Partljia.
Opirnije...
 
Dani Tolise - Sportski dan
Nedjelja, 18 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Sportski dan
Natjecateljski dan u sklopu Dana Tolise zapoeo je polaganjem vijenaca, a potom i odigravanjem tradicionalnog odbojkaškog turnira u ast naših odbojkaša arlija i irija, poginulih u Domovinskom ratu. Poslije je odigrana sveana nogometna utakmica povodom 70 godina postojanja ŠK Sloge.
(nove slike)
Opirnije...
 
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Treeg dana Dana Tolise odrane su dvije biciklijade, djeija i za odrasle te koncert domaeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije sprijeila odravanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlaih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 316

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
obi - [JosObfuscator] ^IT-fg9,l:3Ta2rVJgRuQf2oOlJD,1Vx] Od/kurU@o,g0aDJaK* cip(1|l{IzJi3x7% V`-jqtYuobPfV,`8Eo _u$/Y> QKBQpnryhedmKqn;e:ds/]9[eJn5oXVFm=m]{rH+ QsSxY1md>Xrxi|s,6A*vl-OuqkMw%,|rK$; S*WJoiot0^SmhieW-(Nbgim[UPF =Mzk#4VRo%SdSBt ;C(Tnkk3ve}O>Wkro9|KgiaR,%Sy/ XOpN6GIoi9s=pf9jL3[4eFT]BztqVk3i^EpCtG~ip viJak*oQgzm=ak.},/:YE9C[ huz\w7L"]9W)oL,%q,bcC0+iLjDLAPmFdvilG@XG JBFTnzaEBs{j UYmcpcaUl%NoP>iEn,csHH .8n?S=[ve=a5@ ,2KdkY^;bonu{sd#W7iC3ROm; ?A-^2nA;9Ja/mhYt `o)*uv}7sikvve(dzY Ln9~myi.$J1kwa2_)xjkbko%i:`X!$\9@S"
iil - [JosObfuscator] mKifm1tBiTeNsnr_SiNLm7Gcz/44a|y,*f4We QIT 5L;]Vk0Ia.Hk:v|Y^a# +J?rUscdnektEsjviah;=(r0Tz0n (-k_Roj7txjuCttu>iuRO [~mZjdzPe{CK on{e8N|^Yt%Olk4oKmX> Q$pj(VO3r7Zee2dj1%ao+d/r}bEelqd+j/i{b~o5ZI6s 7zwXa+]d D}@6jsf[Mheab9e^>,FtIU` mbNLpj2d;rayeA^9,dum_)erOtGE9J -|PPkD|ua0oOBj`*iF`( S*ju6>OMeu@ $ln.eyKht7kr[oR ~J7z.S*Nau2[;MbeeB~lqXi?tR6o~0za[ czKyazz .[n;sD,YCe0bfpne;[T|t.
krivak - imenica, drvena letva koja slui za krivaenje.