Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Poni u galopu

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Svijet obojio u areno
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017
Obojano u šareno
Prijatelj i kolega wwwtolisoinfovac, umjetniki multipraktik, pisac romana "Mladen i Manda", scenarist i redatelj istoimene predstave, autor Posavskog rjenika na ovoj stranici i još puno toga, iznjedrio je još jedno kreativno djelo. Nedavno je predstavljena knjiga djeijih pjesama "Obojeno u šareno".
Nastala je u nudi, bio je zaduen za uspavljivanje djece, postojea literatura se potrošila, i kako autor kae, izmišljajui prie za spavanje jednom, drugom, treem djetetu, prie, pjesmice su rasle, nadograivale se i nakon odreenog vremena ih je odluio podijeliti s drugima.
Osobno, proitao sam knjigu i uivao u pjesmicama. Duhovite, zanimljive, poune. Kako za odrasle, tako i za djecu. Ako imate djecu ili je planirate imati, obavezno im itajte pjesmice iz ove knjige!
Opirnije...
 
Smotra folklora
Srijeda, 21 Lipanj 2017
DT2017 - Smotra folklora - 19a.jpg
U nedjelju je na programu bila smotra folklora. U 16:30, osam pristiglih KUD-ova krenulo je u mimohod poznatom rutom - od škole, pored lipe, kroz Ostruane do igrališta gdje je smotra i odrana. Brojni mještani su doekali lanove povorke, a posebna zahvala Ostruanima, ostruaniskim enama što su kao i prethodnih godinama na putu do igrališta doekali povorku s kolaima, piem i svakojakim domaim delicijama. Ni povorka nije ostala duna, poastila ih je pjesmom, plesom, veseljem i zahvalnošu. 
Opirnije...
 
Kazalina predstava
Utorak, 20 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Predstava aj za dvije
U subotu naveer uprizorena je kazališna predstava u Domu Kulture u Tolisi. U goste nam je došlo amatersko kazalište "Mika ivkovi" iz Retkovaca. Nastupili su sa predstavom aj za dvije, prema djelu slovenskog pisca Toneta Partljia.
Opirnije...
 
Dani Tolise - Sportski dan
Nedjelja, 18 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Sportski dan
Natjecateljski dan u sklopu Dana Tolise zapoeo je polaganjem vijenaca, a potom i odigravanjem tradicionalnog odbojkaškog turnira u ast naših odbojkaša arlija i irija, poginulih u Domovinskom ratu. Poslije je odigrana sveana nogometna utakmica povodom 70 godina postojanja ŠK Sloge.
(nove slike)
Opirnije...
 
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Treeg dana Dana Tolise odrane su dvije biciklijade, djeija i za odrasle te koncert domaeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije sprijeila odravanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlaih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 316

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
zadevetit se - glagol, silno se iznenaditi, zapanjiti se, zaprepastiti se.
oerat - glagol, 1. uspjeti prisiliti koga da napusti mjesto na kojem se nalazi.
uan - [JosObfuscator] EXPiS8V3mB_pa/e=nM=32.it#ZHcqPaF+3,w @i#R1{.G #M]xme$Lut,gm3MjluG-[aUk1HX f#1oVd/L*8T P|DLtP6>uV%6utIeSJ.Qo }bO2WYpPG.m (n6p-Jr^Sea3{n^.y3),w 3fd%)j8eev;BE7;)Waf*}6Tk%@ @Y)93s_C.ii(Jf;4ttyVGAnK]Me~q Fg0Epr7lwUa~Wo?t(e@o PXUzkT.Yobj`cVifQ68h UU~{es3|fNeH~ sGdtk[RyAu}RUinCeE ,rqDsfIZyZa7NI VJjcODaH@>W/)Wi,mE{;B_ =}`oOpgczsVj@T 3lLKs+3^eOyb`7Oe*:uAf9 {\5B6:"`hKW-v#?*i6}v-dd$liVUDu ;K5gMC_]Max ?k?:>kaPrki>~Wi5( j8j.`}eY xW-JS]4[RgQm8Vvo{-vlrW>cLj2(azmvn,z Oa:%DS aJzB97aFblIU/i.A$8+68e%{3 ?Ss{e}z PkmooaHJQ *biMuu=mnWKCa`TnFZ@-{\x@]"[C;F2.